Error in services launch sequence

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error in services launch sequence

466 Views
Contributor II

hello 

i have use s32 design studio for ARM(2018 version) 

i have face problem at time of debugging like

pastedImage_2.png

How can I solve this problem?

Labels (1)
Tags (3)
0 Kudos
10 Replies

48 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi, 

what's your target MCU and debug probe? 

Jiri 

0 Kudos

48 Views
Contributor II

hi jiri

My debugger setting is 

pastedImage_1.png

0 Kudos

48 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi, 

did you properly installed PE Micro's Cyclone driver? Isn't your debug probe in use by other application? 

Jiri 

0 Kudos

48 Views
Contributor II

hii jiri 

can u please give me solution to resolve above problem 

0 Kudos

48 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi, 

sorry for delay. Did you try use PE Micro tools as suggested in your previous thread? - https://community.nxp.com/message/1253788 

Just make sure, that Cyclone is working under your OS. 

Jiri

0 Kudos

48 Views
Contributor II

hi jiri,

1)i don't have any PE Micro tools

is it any software tool?

2)I have change the PEMicro interface as openSDA embedded Debug -USB port then also i have face same problem 

0 Kudos

48 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi, 

try to re-install PW Micro drivers - with default install path located in c:\NXP\S32DS_Vision_v2018.R1\Drivers\  folder. 

Jiri 

0 Kudos

48 Views
Contributor II

i have re-install PE Micro drivers many times but still my problem was not solved

0 Kudos

48 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi, 

let's find out if the issue is caused by PE Micro driver - not sure which cyclone version do you have - but you can find proper software on PE Micro pages - PEmicro | Experts in Embedded tools for Flash Programming and Development  .

Install it and check if your probe is working with PE Micro software. What about user rights? Do you have administrator privileges on your machine? 

Jiri

0 Kudos

48 Views
Contributor II

hi 

i have properly installed PE Micro's driver and debug probe in not use by other application.

0 Kudos