reconnect the linkserver probe when launching the debugger

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

reconnect the linkserver probe when launching the debugger

280 Views
yosabath
Contributor I

Hi All,

we are using McuExpresso IDE for developing application with FRDMK64F board. we have some trouble in using the debugger. need to reconnect the link server probe(connected with OpenSDA port) when relaunching the debugger.

can anybody help on this?

also we want to know, how to flash the mcu with linkserver probe without launching the debugger?

we are able to see the GUI flash tool, but it is not finding the target.

Thanks,

Yosa

0 Kudos
1 Reply

188 Views
Alice_Yang
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello Yosabath M,

Thanks for contacting our technical support , I will server for you.

Regarding to your question, please first check whether the LinkServer debub probe been detect

from Device Manager of PC , like this:

pastedImage_2.png

If there isn't, update the OpenSDA refer to OpenSDA Serial and Debug Adapter | NXP   

use "DAPLink rev0244":

pastedImage_8.png

BTW, what about your PC system, if Win10 , please first update bootloder  refer to:

Freedom OpenSDA Firmware Issues Reported on Windows 10 


Have a great day,
TIC

-------------------------------------------------------------------------------
Note:
- If this post answers your question, please click the "Mark Correct" button. Thank you!

- We are following threads for 7 weeks after the last post, later replies are ignored
Please open a new thread and refer to the closed one, if you have a related question at a later point in time.
-------------------------------------------------------------------------------

0 Kudos