Buna ziua,
Noi avem probleme cu placuta :
-nu stim exact la ce temperatura ar trebui sa stea , dar se incinge foarte mult ;
-nu putem sa folosim Lubuntu Software Center : nu putem sa instalam nimic , ori ne da eroare la internet desi internetul merge fara probleme , ori se blocheaza cand downloadam sau nu merge programul ( am lasat un print atasat);
-am incercat sa instalam aplicatii si din terminal cu ppa , dar nu putem sa rezolvam problema cu
add-apt-repository
Solved! Go to Solution.
Salut!
In primul rand, la proiectul vostru aveti de comandat cel putin 3 pompe peristaltice. De unde alimentati acele pompe? Daca le-ati alimentat direct din placuta, e foarte posibil s-o fi stricat (am mai avut in trecut placute folosite pentru a alimenta motoare si care se comportau la fel ca a voastra)...
In al doilea rand, primul lucru pe care ati putea sa-l faceti este sa rescrieti imaginea de pe SD card si sa vedeti daca ajuta cu ceva. Daca nu, probabil ca va trebui sa schimbam placa...
Salut!
In primul rand, la proiectul vostru aveti de comandat cel putin 3 pompe peristaltice. De unde alimentati acele pompe? Daca le-ati alimentat direct din placuta, e foarte posibil s-o fi stricat (am mai avut in trecut placute folosite pentru a alimenta motoare si care se comportau la fel ca a voastra)...
In al doilea rand, primul lucru pe care ati putea sa-l faceti este sa rescrieti imaginea de pe SD card si sa vedeti daca ajuta cu ceva. Daca nu, probabil ca va trebui sa schimbam placa...
Salut ,
Nu am conectat direct pompele la placuta si am incercat si varianta de rescriere .
Pe aceasta versiune de Ubuntu se poate instala LabWindows ?