S32K144 not working

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

S32K144 not working

606 Views
parveez
Contributor I

Hi,

I have S32K144 EVB and it was working fine. However, now it just blinks D2 light if I build and download an example code on it. If I press the reset button, the red light is also very dim. It usually used to be bright. 

I tried building gpio_s32k144 example

Can someone please help me how to get the board working? 

Thanks

0 Kudos
3 Replies

574 Views
victorjimenez
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello parveez, 

Please refer to the following community thread, especially to Robin's last reply. 

https://community.nxp.com/t5/S32-Design-Studio/I-can-not-program-S32K144-EVB/m-p/1056891

Have a great day,

Victor

-------------------------------------------------------------------------------

Note:

- If this post answers your question, please click the "Mark Correct"button. Thank you!

- We are following threads for 7 weeks after the last post, later replies are ignored

Please open a new thread and refer to the closed one, if you have a related question at a later point in time.

-------------------------------------------------------------------------------

0 Kudos

565 Views
parveez
Contributor I

Hi,

I don't have experience using S32DS as I have been using Model based design. Can you give step-by-step description? Or point me to the document that provides this?

Thanks

0 Kudos

518 Views
victorjimenez
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello, 

Did you check already that your jumper settings are correct? Could you please be more specific about in which part do you need a step-by-step description? 

Regards, 

Victor 

0 Kudos