PN7462 - OM27462CDK - Cannot halt processor

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PN7462 - OM27462CDK - Cannot halt processor

Jump to solution
353 Views
Contributor III

Hi,

while I was developing my software on the OM27462CDK devboard the following error occurred:

LPCXpresso RedlinkMulti Driver v8.2 (Sep  5 2016 10:12:38 - crt_emu_cm_redlink build 725)

============= SCRIPT: PN7xxxxx_Connect.scp =============

DpID = 0BB11477

APID = 0x04770021

============= END SCRIPT ===============================

Probe Firmware: LPC-LINK2 CMSIS-DAP V5.173 (NXP Semiconductors)

Serial Number:  JQD4BWMV

VID:PID:  1FC9:0090

USB Path: \\?\hid#vid_1fc9&pid_0090&mi_00#8&303495fc&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}

Cannot halt processor

Cannot halt processor

Emu(0): Connected&Reset. DpID: 0BB11477. CpuID: 00000000. Info: <None>

Debug protocol: SWD. RTCK: Disabled. Vector catch: Disabled.

Cannot halt processor

Failed on chip setup: Ep(04). Cannot halt processor.

and:

Error in final launch sequence

Failed to execute MI command:

-target-select extended-remote | crt_emu_cm_redlink -msg-port=49519 -g -mi -2 -pPN7462AU-C3-00 -vendor=NXP -ConnectScript=PN7xxxxx_Connect.scp -ResetScript=PN7xxxxx_Reset.scp -reset= -ProbeHandle=1 -CoreIndex=0 -flash-driver=PN7xxxxx_158k.cfx

Error message from debugger back end:

Remote communication error.  Target disconnected.: No error.

Remote communication error.  Target disconnected.: No error.

 I did not touch the Board. I just changed some lines of code and clicked on debug.

After a while the debugging did not start anymore an above described message appears.

It looks to me like the MCU is broken?

Has somebody an Idea what's the reason and how to fix it?

Best Regards 

Mario

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
1 Solution
26 Views
Contributor III

Hi,

i solved the problem by replacing the PN7462.

Maybe not the smartest way but it solved the Problem

Best regards

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
27 Views
Contributor III

Hi,

i solved the problem by replacing the PN7462.

Maybe not the smartest way but it solved the Problem

Best regards

View solution in original post

0 Kudos