S32K148EVB - Simulink - External Mode

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

S32K148EVB - Simulink - External Mode

Jump to solution
2,047 Views
mfarag
Contributor II

Dear Sir/Madam,

I am trying the run the Simulink example of External Model (see photo below) on the S32K148EVB.

pastedImage_1.png

I am able to build the model (see image below):

pastedImage_2.png

When I click "connect to the target" button, I usually receive that error (see image below):

pastedImage_3.png

pastedImage_4.png

Kindly find below image of the model configurations:

pastedImage_1.png

Can someone help?

Thanks,

Mohammed Farag

Labels (2)
1 Solution
1,594 Views
dumitru-daniel_
NXP Employee
NXP Employee

Hi mfarag‌,

Someone in our team will look over this and reply you later on. A quick tip: can you try with a lower UART baud rate?

Also, are you absolutely sure the board is connected via COM Port 13 ? Just check in your Windows OS Device Manager on which COM Port the board is communicating with.

Thank you!

Daniel

View solution in original post

2 Replies
1,595 Views
dumitru-daniel_
NXP Employee
NXP Employee

Hi mfarag‌,

Someone in our team will look over this and reply you later on. A quick tip: can you try with a lower UART baud rate?

Also, are you absolutely sure the board is connected via COM Port 13 ? Just check in your Windows OS Device Manager on which COM Port the board is communicating with.

Thank you!

Daniel

1,594 Views
mfarag
Contributor II

Thanks dumitru-daniel.popa

Changed the COM port to the one specified by the Windows OS Device Manager and lowered the UART baud rate. It's working now