KL82Z - JLink doesn't work in STOP mode

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

KL82Z - JLink doesn't work in STOP mode

Jump to solution
75 Views
Contributor III

For measuring low-power current draw, I programmed an application into KL82Z flash that immediately puts the device into STOP, via POWER_SYS_SetMode().  However, now I can't re-program or erase it.

JLink fails to connect with the attached errors.

I've also tried booting the KL82Z into ROM bootloader and running `blhost`, but that doesn't seem to work either.

Is this expected?  Is there any other way to recover the device?

I'm using KSDK 1.3.0 for KL82Z, and have a JLink Base.

Labels (1)
0 Kudos
1 Solution
9 Views
Contributor III

Well...that was easy.  It seems I didn't put it into ROM bootloader properly like I thought.  After checking that, `blhost` works fine to erase it.

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
9 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Nick Bedbury,

     Thank you for your solutions sharing.

     If you meet the other question in the future, welcome to create the new question post and let us know.

Wish it helps you!

If you still have question about it, please kindly let me know.

Have a great day,
Kerry

 

-------------------------------------------------------------------------------
Note:
- If this post answers your question, please click the "Mark Correct" button. Thank you!

 

- We are following threads for 7 weeks after the last post, later replies are ignored
Please open a new thread and refer to the closed one, if you have a related question at a later point in time.
-------------------------------------------------------------------------------

0 Kudos
10 Views
Contributor III

Well...that was easy.  It seems I didn't put it into ROM bootloader properly like I thought.  After checking that, `blhost` works fine to erase it.

View solution in original post

0 Kudos