problem with programming S08SH8

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

problem with programming S08SH8

Jump to solution
296 Views
juliancox
Contributor V

Using CW11 and Multilink Universal I can debug my S08SH8 successfully, but when I try to flash program it i get the error

juliancox_0-1600880034139.png

Also when using the cyclone i get the Error Code $00000007 Error: Cannot enter debug mode.

I am not , and never have, used a MC9S08QE16

0 Kudos
1 Solution
287 Views
vicentegomez
NXP TechSupport
NXP TechSupport

From your picture 

 

Are you are trying to program the SH or the QE device?

 

Please check that you only have one project open in code warrior also please check that the connection is for the SH device

I hope this will help you

 

Regards

Vicente

 

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
216 Views
juliancox
Contributor V

I know this is a very old post, but I am just tidying up. However:

1. When I say that I am not, and have never used a QE16 - that is a clue to the fact that I am NOT trying to program a QE16

2. I have only one open project, but since none of my (closed) projects use  a QE16, whether I have all or only one project open should not matter.

0 Kudos
288 Views
vicentegomez
NXP TechSupport
NXP TechSupport

From your picture 

 

Are you are trying to program the SH or the QE device?

 

Please check that you only have one project open in code warrior also please check that the connection is for the SH device

I hope this will help you

 

Regards

Vicente

 

View solution in original post

0 Kudos