S32K148 Design Studio - EmbSys Registers not showing

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

S32K148 Design Studio - EmbSys Registers not showing

Jump to solution
150 Views
Contributor III

Hello,

I have a fresh installation of S32 Design Studio for S32K148 (2019 R1).

When I run debug session the EmbSys Registers view is empty (see attached screenshot). The target is paused. Also the Memory View shows "????" in peripheral registers.

Can you help?

Best regards,

Jakub

0 Kudos
1 Solution
68 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Jakub,

Are you able to configure the EmbSys Registers and then select the chip for it?

configure EmbSys Registers.png
Here is the version of my EmbSysRegView.

EmbSysRegView Version.png

For the Memory View, would you please observe other address that available? 0x40050018 is Reserved for S32K148.

S32K1xx_Memory_Map.png

Best Regards,

Robin

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
69 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Jakub,

Are you able to configure the EmbSys Registers and then select the chip for it?

configure EmbSys Registers.png
Here is the version of my EmbSysRegView.

EmbSysRegView Version.png

For the Memory View, would you please observe other address that available? 0x40050018 is Reserved for S32K148.

S32K1xx_Memory_Map.png

Best Regards,

Robin

View solution in original post

0 Kudos
68 Views
Contributor III

Hi Robin,

Selecting proper device in EmbSys Registers settings solved the issue.

Thank you,

Jakub

0 Kudos