T1024 initialization script not working

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

T1024 initialization script not working

620 Views
veerendranathj
Contributor III

Initializing T1024 processor failing with below error....(attached the tcl script using for initialization)

 

cmdwin::eclipse::config hexprefix 0x

cmdwin::eclipse::config MemIdentifier v

cmdwin::eclipse::config MemWidth 32

cmdwin::eclipse::config MemAccess 32

cmdwin::eclipse::config MemSwap off

cmdwin::reg regPPCTLB1/L2MMU_CAM1 = 0x7000000A1C08000000000000FE00000000000000FE000001

failed on register write: L2MMU_CAM1

thread break: Stopped, 0x0, 0x0, cpuPowerPCBig,  Connected (state, tid, pid, cpu, target)

cmdwin::reg regPPCTLB1/L2MMU_CAM2 = 0x9000000A1C08000000000000400000000000000040000001

 

 

Original Attachment has been moved to: T1024_init_core.tcl.zip

0 Kudos
5 Replies

281 Views
addiyi
NXP Employee
NXP Employee

Try to attach to the board, then reset the board (using Reset button) without using an Initialize target script. Also, in ccs console, activate verbose log using "log v" command 

After that open Debugger Shell view and run the followings commands:

%>variable CAM_GROUP "regPPCTLB1/"
%>reg ${CAM_GROUP}L2MMU_CAM1
+ regPPCTLB1
L2MMU_CAM1=0x7000000A18080000FE00000000000000
%>reg ${CAM_GROUP}L2MMU_CAM1 =
0x7000000A1C08000000000000FE00000000000000FE000001
%>reg ${CAM_GROUP}L2MMU_CAM1
+ regPPCTLB1
L2MMU_CAM1=0x7000000A1C08000000000000FE00000000000000FE000001

Please provide the output from Debugger Shell view and from ccs console, and also attach the memory file used.

Also 

0 Kudos

281 Views
ufedor
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Which board is in question?

0 Kudos

281 Views
veerendranathj
Contributor III

It's not evalboard.. Our product board.

0 Kudos

281 Views
ufedor
NXP TechSupport
NXP TechSupport

It is convemient to investigate complicated bring-up issues as Terchnical Cases:

https://community.freescale.com/thread/381898

0 Kudos

281 Views
veerendranathj
Contributor III

There is no issue in board bring up. We already completed board bring up we used Trace32 debugger to complete it. Here issue is similar initialization trace32 cmm script working fine when we use trace32 tool but code warrior tcl script not working as expected.

0 Kudos