cdc virtual_com example not working on Kwikstik

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

cdc virtual_com example not working on Kwikstik

Jump to solution
554 Views
mpc8377e
Contributor I

Hi,

 

I am trying to run CDC virtual_com example on K40 Kwikstik board. I can send data from host (windows xp) to device and can print the data received but the data sent from device is not received by the host. 

 

The same example works fine on k40 Towermoulde.

 

Any solutions for this problem.

 

Regards,

Raghu

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
1 Solution
183 Views
BlackNight
NXP Employee
NXP Employee

Hello,

good news: my problem has been solved with the attached .inf file :smileyhappy:.

 

BK

View solution in original post

0 Kudos
4 Replies
183 Views
c0170
Senior Contributor III

Hi mpc8377e,

 

does your problem persist or any progress made? I'll test that example and get back to you with the result.

 

Regards,

MartinK

0 Kudos
183 Views
BlackNight
NXP Employee
NXP Employee

Hi there,

for information: I have the same problem: I can send data from the host to the KwikStik, but cannot send from the KwikStik to the host:

https://community.freescale.com/message/112100#112100

 

BK

0 Kudos
184 Views
BlackNight
NXP Employee
NXP Employee

Hello,

good news: my problem has been solved with the attached .inf file :smileyhappy:.

 

BK

0 Kudos
183 Views
MarkP_
Contributor V

Hi,

same problem with MQX4.0 and CW10.4.

Does that inf-file change fix it?

Where can I get it?

~Mark

0 Kudos