Reset pin is getting low after every 20uS

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Reset pin is getting low after every 20uS

300 Views
vijenad
Contributor III

Microcontroller Part # : S9KEAZN16AMLC

Debugger / Programmer : PE Micro Multilink Universal

Code Warrior :  Version: 10.6.4

Using Processor Expert

Reset pin is tied to +5V through 4.7K resistor

In debug mode, we are able to program the controller and see the output

But in flash mode, after programming - a low signal of 2uSec is appearing at every 20 uSec of High signal.

i.e, Reset Pin Status will be High for 20 uS-->2uS-Low-->20uS High-->2uS Low....it continues

Because of this, Oscillator is not running and also program is not running.

(that means, I am not getting any error while programming in flash mode)

WDOG is diabled - find below snapshot, LVD is disabled

pastedImage_1.png

watch dog disabled in CS1

pastedImage_3.png

Status of SIM in debug mode

pastedImage_0.png

Tags (2)
0 Kudos
3 Replies

120 Views
pedroaguayo
Contributor V

Hi,

Could you share with us reset schematic, and complete SIM module configuration, please?

Thanks

0 Kudos

120 Views
vijenad
Contributor III

Hello Pedro,

Issue is not with uController.

Path prescribed for PE Micro Multilink Universal was not correct, we aligned with the path prescribed

We are able to flash it.

Thanks for all the support

(Sorry for posting the issue here)

(Thought of deleting the post as issue is not related to ucontroller, but it may lead someone to look into debugger also, if any issues - Moderator can take a call)

0 Kudos

120 Views
vijenad
Contributor III

Hello Pedro,

As we are using processor expert, the generated code is

void PE_low_level_init(void)

{

  #ifdef PEX_RTOS_INIT

    PEX_RTOS_INIT();                   /* Initialization of the selected RTOS. Macro is defined by the RTOS component. */

  #endif

                                                        /* Initialization of the SIM module */

                                                        /* Initialization of the FTMRx_FlashConfig module */

                                                        /* Initialization of the PMC module */

                                                         /* PMC_SPMSC1: LVWACK=1,LVDE=0,??=0 */

  PMC_SPMSC1 = (uint8_t)((PMC_SPMSC1 & (uint8_t)~(uint8_t)(

                PMC_SPMSC1_LVDE_MASK |

                0x02U

               )) | (uint8_t)(

                PMC_SPMSC1_LVWACK_MASK

               ));

                                                    /* Common initialization of the CPU registers */

                                                   /* SIM_SOPT: CLKOE=0,RSTPE=0,NMIE=1 */

  SIM_SOPT = (uint32_t)((SIM_SOPT & (uint32_t)~(uint32_t)(

              SIM_SOPT_CLKOE_MASK |

              SIM_SOPT_RSTPE_MASK

             )) | (uint32_t)(

              SIM_SOPT_NMIE_MASK

             ));

Our actual schematic is :

pastedImage_0.png

RESET net goes to debug port.

To debug, we removed LM809 and 100K (pull-down resistor). Reset pin is tied to +5V through 4.7K resistor.

0 Kudos