Debug configuration problem ,getting an error KL25Z

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Debug configuration problem ,getting an error KL25Z

225 Views
crististancana
Contributor I

#KL25Z ; #debug issue#kl-25z

Hello everyone,

I have a problem with my KL25Z and i really apreciate if somebody will help me.Ok first of all the problem is when i try to download a program to my board using debuger configuration i get an error , the error is from OPEN SDA port. I update it and still doesn t work.I am really stacked with my college degree and i don t know what to do (i tasted that on windows 8.1 64 bits and windows 7 64 bits). I made some printscreen maybe will help you to understand my problem.

If anybody knows a solution it will me really usefull!

Thank you!

Error_From_code_warrior.PNGDevice_Manager.PNGTera Terminal.PNG####

0 Kudos
4 Replies

74 Views
cristians
NXP Employee
NXP Employee

Apparently you solved the problem in a different way than Tudor suggested. It would be helpful for others to see what was your solution.

0 Kudos

74 Views
crististancana
Contributor I

Yes i do and it is the same problem.

0 Kudos

74 Views
TudorS_
NXP Employee
NXP Employee

Have you also tried the J-Link OpenSDA firmware from here:

SEGGER - The Embedded Experts - OpenSDA / OpenSDA V2 

?

0 Kudos

74 Views
crististancana
Contributor I

I solved the problem! Thank you for your help!

2017-03-20 11:22 GMT+02:00 TudorS. <admin@community.nxp.com>:

NXP Community

<https://community.freescale.com/resources/statics/1000/35400-NXP-Community-Email-banner-600x75.jpg>

Re: Debug configuration problem ,getting an error KL25Z

reply from TudorS.

<https://community.nxp.com/people/TudorS.?et=watches.email.thread> in *Using

NXP Community* - View the full discussion

<https://community.nxp.com/message/888536?commentID=888536&et=watches.email.thread#comment-888536>

0 Kudos