"Fail to resume target process.Downloading binary to target..."

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

"Fail to resume target process.Downloading binary to target..."

Jump to solution
2,535 Views
xiaofangu
Contributor III

Hi,

   When I use PE to debug a project based on MC9s12ZVML128 ,then the CW10.6 reported the problem:

206646_206646.pngpastedImage_1.png

and the detail information is:

   206647_206647.pngpastedImage_2.png

I just add a LIN module into a project,and the LIN module is "FSL_LIN_2.x_STACK",but when i didnt do this,the project work well and can debug. but when i add the LIN module into the project, the problem occured.

So,what should i do?

Any help will be appreciated!

Labels (1)
1 Solution
1,830 Views
ZhangJennie
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi

In order to test your problem, I enable srecord generation:

pastedImage_5.png

Then I found some conflict inside. For example. 0xFFFF9D is defined twice.

pastedImage_4.png

This address belongs to vector table, all the vectors are already defined in vector.c.

your extra adding files should include duplicated definition. check your map file like this

pastedImage_1.png

Please revise your adding file to avoid any code conflict.


Have a great day,
Jennie Zhang

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Note: If this post answers your question, please click the Correct Answer button. Thank you!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

View solution in original post

11 Replies
1,829 Views
BlackNight
NXP Employee
NXP Employee

Hi xiaofan,

In any case, you might have a look at the same problem I had a while back:

Problem Occurred: Flash programming with overlapping memory | MCU on Eclipse 

Enabling linker warnings helped me a lot on this.

I hope this helps,

Erich

1,829 Views
xiaofangu
Contributor III

Hello Erich,

   Although my problem has been solved,

   Anyway,thanks for your help.

Have a nice day!
xiaofan

0 Kudos
1,829 Views
xiaofangu
Contributor III

I think I need to provide more information:

The original project is "MC9S12ZVML128_PMSM_Sensorless",the project can download to my designed board through PE.But when I add the LIN module ,the problem occurs.

Can anybody help me?

0 Kudos
1,830 Views
Alice_Yang
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello Xiaofan,

How about delete the .metadata folder under workspace to have a try ?

pastedImage_1.png

If still can't , please share your project, I will test it on my side.

BR

ALice

0 Kudos
1,830 Views
xiaofangu
Contributor III

Hi,Alice

First,thank you for your suggestion,but it seems don't work on my side.So I attached my project at the end of my question.In my project,I only added two folders to the demo project "MC9S12ZVML128_PMSM_Sensorless".

I hope you can help me.

Best regards.

0 Kudos
1,830 Views
Alice_Yang
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello Xiaofan,

Sorry maybe there is  some lib needed when build your project,  it is error when build it.

pastedImage_1.png

I find a case the same error with yours :https://community.nxp.com/message/465762  

Recommend you add code part by part, checking which part get the project can't downloaded .

Also check whether overflow.

BR

Alice

0 Kudos
1,830 Views
xiaofangu
Contributor III

Hello,Alice

   Thank you for your suggestion.I read the case you mentioned,but  I didn't modify the vector address..

    I'm sorry,because I loss to attach the AMMCLIB v1.1.4,so the project errors.I also attached the lib now.Please place the folder at "C:\Freescale\AMMCLIB\MC9S12ZVM_AMMCLIB_v1.1.4".

    In brief,I extract files from"MTRCKTSBZVM128_SW_V1.1.exe"which downloaded form NXP.com and it works well,then I add two folders "lin_cfg" and " LIN_Stack" , then the error occurs.

   Please give me some suggestion to help me to debug my project.

   Best regards.

   xiaofan

0 Kudos
1,831 Views
ZhangJennie
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi

In order to test your problem, I enable srecord generation:

pastedImage_5.png

Then I found some conflict inside. For example. 0xFFFF9D is defined twice.

pastedImage_4.png

This address belongs to vector table, all the vectors are already defined in vector.c.

your extra adding files should include duplicated definition. check your map file like this

pastedImage_1.png

Please revise your adding file to avoid any code conflict.


Have a great day,
Jennie Zhang

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Note: If this post answers your question, please click the Correct Answer button. Thank you!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1,830 Views
xiaofangu
Contributor III

Hello Jennie,

   I just check my code,and I find the duplicated definition in my code. now, I fixed the code and my problem seems go away.Thanks for your time.

   Have a nice day.

   xiaofan.

0 Kudos
1,830 Views
ZhangJennie
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi xiaofan.

Just saw your reply. You are welcome.

Good to know your problem was solved.

Have a nice day,

Jennie.

0 Kudos
1,830 Views
xiaofangu
Contributor III

Hello,Jennie.

   Thanks for taking the time to answer the question. It's my  fault to post my code without check it,because I cleard the project In order to keep my company's secret.

   According to the LIN stack,which downloaded from NXP.com,the LIN module uses sci0 and TIM2 channel,So,I should compile the "Slave_S12ZVML128.npf" and add two line codes :

捕获.PNG

   and now,the SRecorde file is:

捕获1.PNG

so,is it right now? but the error still occurs :

捕获3.PNG

what else should I check?

Any help will be appreciated.

Best Regards.

xiaofan.

0 Kudos