Update CW MCU 10.6:  "An internal error occurred during: "Indexing debug database."Cannot index database."

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Update CW MCU 10.6:  "An internal error occurred during: "Indexing debug database."Cannot index database."

1,366 Views
betachen
NXP Employee
NXP Employee

Hi, Team,

 

After automatically update the CW MCU 10.6, when it's re-launched, the error message shows "

 

An internal error occurred during: "Indexing debug database.".

Cannot index database.

 

Could help advise it? Thank you.

 

Best Regards,

beta

Labels (1)
Tags (5)
0 Kudos
4 Replies

404 Views
rhysdrummond
Contributor III

I was fighting with this problem today too.  Turns out that I had CodeWarrior installed in C:\Program Files (x86), and that was enough to break it.

When I moved the install folder to C:\ it worked fine.  (I really don't like cluttering C:\ but I had to)

I guess Windows permissions were causing problems.

Hope this helps someone.

Cheers

Rhys Drummond

0 Kudos

404 Views
ZhangJennie
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi beta,

I ever had one customer have similar problem as yours. he solved the problem by removing .metadata folder in the current workspace. then restart CW, check the problem again.

if the problem still exists with above solution, I wonder the problem is due to some CW system files were corrupt during update by accident. I suggest you uninstall your CW and old associations folder then reinstall CW and update again. I suggest you install CW10.6 update3 in off line mode:

CodeWarrior for MCU V10.6 Update 3.0.0 available

can this help?


Have a great day,
Zhang Jun

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Note: If this post answers your question, please click the Correct Answer button. Thank you!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0 Kudos

404 Views
corso66
Contributor I

Hi everyone !!

I used CW6.3 but S08PA familly is not allowed. So ...

But after intall CW10.6, i have this problem with fallowing error message

An internal error occurred during: "Indexing debug database.".

Cannot index database.

Appears at every starts of CW.

You can see my screen here :

error.jpg - Google Drive

I have tryed all you préconize but nothing to do :

- Erase .workspace directory and reload CW.

- uninstall and install CW10.6.4 in offline mode, online mode.

And i don't know if that issues are importants for debug and coding.

Please what can i do ??

Best regards

0 Kudos

404 Views
Alice_Yang
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Chen,

What do you update ?

Please tell me your process  when update , i will test on my side.

BR

Alice

0 Kudos