Codewarrior fails to work with Ke04z128m4

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Codewarrior fails to work with Ke04z128m4

244 Views
johandevos
Contributor I

I had to swap my familiar Codewarrior 10.6 environment to Kinetis Design Studio 3 in order to be able to flash a NXP Kinetis MKE04Z128VLD4 by means of Pemicro Multilink Uni FX.  I tried 'freescale_ke04z128m4_pflash.arp' (version 1.03, 06/02/2014 - also used by KDS) as well as 'ke04z128m4_pflash_pipeline.arp' (version 1.02, 02/07/2014), trying to program the target results in a message "CPROGACMP ERROR 15 DURING SCRIPT".

I installed Coderwarrior 10.7 which specific state to support this chip, but the result is the same.

Can anyone make a suggestion how to make it work in Codewarrior.

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
3 Replies

70 Views
Alice_Yang
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello Johan,

First i recommend you create one simple project to have a try .

If still the same error ,

In order to help you solve the problem , please show these screenshot to me when you test on CW10.6 :

-  The debugger configure view

pastedImage_1.png

please confirm you use SWD or JTAG interface , if use SWD , please select the option .

- The error screenshot .

- The console view after debug or show error  :

pastedImage_2.png

BR

Alice

0 Kudos

70 Views
johandevos
Contributor I

Thanks for your quick response.

I made some screenshots to show you the response of the Codewarrior debugger.  

Screenshot of debugger config :

codewarrior_KE04(1).jpg

screenshot of builder console

codewarrior_KE04(2).jpg

Screenshot of debugger flash programmer error

codewarrior_KE04(3).jpg

Let me know if you have further suggestions.

Thx, Johan.

0 Kudos

70 Views
Alice_Yang
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello Johan,

Today , i also use the Multilink Uni FX Rev. A have a test , it can work well .

Please check the hardware  connection , whether reversal, you'd better take a

picture .

BR

Alice

0 Kudos