AnsweredAssumed Answered

LTIB install -- Failed building lkc

Question asked by xuankong on Jun 4, 2013

I am trying to install LTIB for my I.MX6 SoloLite board. I am using Ubuntu 12.04 LTS and I have installed the dependencies as well as patched LTIB. I am stuck when running the LTIB with the following command.

xuankong@ubuntu:~/Documents/imx6install/ltib$./ltib -m config

 

The log file says:

collect2: ld returned 1 exit status

make: *** [mconf] Error 1

error: Bad exit status from /home/kongxuan/Documents/imx6install/ltib/tmp/rpm-tmp.17328 (%build)

 

RPM build errors:

    Bad exit status from /home/kongxuan/Documents/imx6install/ltib/tmp/rpm-tmp.17328 (%build)

Build time for lkc: 1 seconds

 

Failed building lkc

Died at ./ltib line 1392.

traceback:

main::build_host_rpms:1392

  main::host_checks:1447

   main:554

 

I followed this solution Re: LTIB install problem,

deleted the files explicitly using the following commands

xuankong@ubuntu:~/Documents/imx6install/ltib$ ls -ltr /opt/freescale/ltib/usr/src/rpm/BUILD/

xuankong@ubuntu:~/Documents/imx6install/ltib$ rm -rf /opt/freescale/ltib/usr/src/rpm/BUILD/lkc-1.4

 

I also cleaned the garbage from failure:

xuankong@ubuntu:~/Documents/imx6install/ltib$ ./ltib -m distclean


cleaned and cleared the cache:

xuankong@ubuntu:~/Documents/imx6install/ltib$ ccache -c

xuankong@ubuntu:~/Documents/imx6install/ltib$ ccache -C


Then, re-run LTIB:

xuankong@ubuntu:~/Documents/imx6install/ltib$ ./ltib -m config

 

but the error still occurs. I attached my log files and please help me to solve this problem.

Any ideas?

Original Attachment has been moved to: host_config.log.zip

Outcomes