i.MX53 SABRE Tablet: Getting Linux Penguin, but not the Android Screen

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

i.MX53 SABRE Tablet: Getting Linux Penguin, but not the Android Screen

1,796 Views
dn
Contributor I

I am having a problem not getting the Android screen when the target boots up.  I get the Linux penguin on the tablet screen, but that's it.  I don't get the Android screen afterwards. The Android shell works on the serial port.  I built the Android image according to i.MX Android R10.4 User Guide.  I am booting up from SD card.

 

I don't get this problem when I run the prepackage binaries from the image_imx-android-r10.4_53smd folder.  The Android screen shows up after the Linux penguin screen. 

 

Has anyone had the problem?  Is there startup script that I have to configure?

Labels (1)
0 Kudos
Reply
4 Replies

1,234 Views
visakh
Contributor III

is your  load address and uboot recognition is correct?.... is there any error in ramdisk loading? if so, you replace your uRamdisk.img with the prebuilt and try....then figure out

0 Kudos
Reply

1,234 Views
JayZhang
Contributor I

Dear,

Is that the cross compile toolchain?

I think you can check the log between your build image and packaged image, can you show me?

Is there any android log? init.rd file that corret?

0 Kudos
Reply

1,234 Views
dn
Contributor I

I am using the same boot arguments in uboot for both my build and the prepackaged binaries, but the outcome is different.  I figure that is something wrong with my build, because the prepackaged binaries run fine.

0 Kudos
Reply

1,234 Views
JayZhang
Contributor I

Hi,

You'd better check the boot argument in uboot.

0 Kudos
Reply