P&E Flashing problem

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

P&E Flashing problem

605 Views
Contributor I

Hi,

 

I'm working on flashing with MPC5746C using P&E multilink and S32.

The project is based on GHS and I want to just flash this board using multilink and S32.

Following is my step.

1) create a new project.

2) connect elf file in debugging dialog like below.

170692_170692.pngpastedImage_1.png

3) delay configuration like below.

170693_170693.pngpastedImage_2.png

4) click debug button

5) I got the error message

 

Connection from "127.0.0.1" via 127.0.0.1
Copyright 2012 P&E Microcomputer Systems,Inc.
Command Line :C:\Freescale\S32_Power_v1.1\eclipse\plugins\com.pemicro.debug.gdbjtag.ppc_1.3.3.201605241936\win32\pegdbserver_power_console -device=MPC5746C -startserver -singlesession -serverport=7224 -interface=USBMULTILINK -speed=2500 -resetdelay=250 -


CMD>RE


Initializing.
Cannot enter background mode. Check connections.
Error Resetting device for programming.

 

Starting reset script (C:\Freescale\S32_Power_v1.1\eclipse\plugins\com.pemicro.debug.gdbjtag.ppc_1.3.3.201605241936\win32\gdi\P&E\s32e200_mpc574xc.mac) ...

REM This script is compatible with MPC574xC devices.

REM Initialize all of the Main SRAM - 512KB

Initializing RAM from $40000000 to $4007FFFF.

 170694_170694.pngpastedImage_3.png

 

Please give some feedback to resolve this issue.

Labels (2)
0 Kudos
2 Replies

13 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi,

1) Could you please create new project in S32 Design Studio and try to load the code from new project to your microcontroller? This could tell us, if the hardware is OK.

2) If you are able to load project from S32DS to microcontroller, please look at the following document. It seems your steps are very similar to steps described in the document, but could you please try it once again according the document?

https://community.nxp.com/docs/DOC-332252 

Please let me know, if it works.

Regards,

Martin

0 Kudos

13 Views
Contributor I

Hi

We have elf file built using GHS and are facing following issue.

Using multilink and S32, we are able to run the program, but in standalone the GHS built program doesnt run on S32K148.

the ghs startup code seems to be fine.

Please share on the issue

0 Kudos