ISSUE WITH PRE - PROCESSOR DIRECTIVE IN RELEASE MODE

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ISSUE WITH PRE - PROCESSOR DIRECTIVE IN RELEASE MODE

Jump to solution
625 Views
alok_nigam
Contributor II

I am using S32 Design Studio for ARM Version 2018.R1  , for my project . I have selected s32k146 as my target .

My release configuration is like below pastedImage_1.png

And my test code is like below 

pastedImage_3.png

But defining RELEASE as pre-processor has no effect , code within  RELEASE define is not taking into account for compilation .

Their is one more issue if i use preprocesor directive DEBUG , in debug mode configuration , then in release mode it is also taking into account .

I think this is somekind of bug in s32 studio  .  Please help in fixing this issue .

I am attaching my workspace , as attachment , make build configuration as RELEASE after importing project as it would be in debug by default .

Any help would be appreciated .

1 Solution
482 Views
jiri_kral
NXP Employee
NXP Employee

Hi.

thank you for report. It looks that only macros for very first configuration are used (debug in your case). Macros for other configurations are ignored. I'll rise ticket for this bug. Thanks again. 

Jiri 

View solution in original post

2 Replies
483 Views
jiri_kral
NXP Employee
NXP Employee

Hi.

thank you for report. It looks that only macros for very first configuration are used (debug in your case). Macros for other configurations are ignored. I'll rise ticket for this bug. Thanks again. 

Jiri 

482 Views
ddebaun
Contributor I

Hello,

Was this issue fixed? If so, which release of the tool fixes it?

Thank you!

0 Kudos