LPC SIGTRAP error "Break at address with no debug information..."

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

LPC SIGTRAP error "Break at address with no debug information..."

413 Views
swetha_v
NXP Employee
NXP Employee

After changing the I/O in an example project running on a board that uses the LPC55S66JBD100 and starting the debug session, the following SIGTRAP error occurs. What could cause this error? Issue with the code or the debugger configuration?

error_log.PNG

Thanks.

Labels (1)
0 Kudos
2 Replies

364 Views
converse
Senior Contributor V

Looks like it is possibly stack corruption. When you say "Changing the I/O" what do you actually mean - what, exactly, did you change?

0 Kudos

364 Views
ZhangJennie
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Swetha,

Thank you for contacting us.

First we need to identify the problem is on project or IDE system.

Please create a NEW workspace and import a NEW demo code ( for example led blink demo), see if the problem exists? if no issue, import your working project into this new workspace, how is the connecting?


Have a great day,
Jun Zhang

-------------------------------------------------------------------------------
Note:
- If this post answers your question, please click the "Mark Correct" button. Thank you!

- We are following threads for 7 weeks after the last post, later replies are ignored
Please open a new thread and refer to the closed one, if you have a related question at a later point in time.
-------------------------------------------------------------------------------

0 Kudos