KDS project destroyed

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

KDS project destroyed

Jump to solution
289 Views
pietrodicastri
Senior Contributor II

Good morning,

I had a running project. Suddenly I get this message. It seems some configuration has gone destroyed.

Is there a suggestion  how to repair the project, without rebuilding a new one???

 

Thank You

 

18:56:00 **** Incremental Build of configuration Debug for project CapasBootloader003 ****

make all

'Building file: ../Sources/SDK/fsl_adc16.c'

'Invoking: Cross ARM C Compiler'

arm-none-eabi-gcc -mcpu=cortex-m4 -mthumb -mfloat-abi=hard -mfpu=fpv4-sp-d16 -Os -fmessage-length=0 -fsigned-char -ffunction-sections -fdata-sections  -g3 -DCPU_MK64FN1M0VMD12 -DFOR_MAIN_BOARD = 1 -DNDEBUG -I"../Sources" -I"C:\PietroWorks\KDSProjects\CapasBootloader003\Sources\FS" -I"C:\PietroWorks\KDSProjects\CapasBootloader003\Sources\Console" -I"C:\PietroWorks\KDSProjects\CapasBootloader003\FlashDrv" -I"C:\PietroWorks\KDSProjects\CapasBootloader003\Includes" -I"C:\PietroWorks\KDSProjects\CapasBootloader003\Sources\SDK" -I"C:\PietroWorks\KDSProjects\CapasBootloader003\Sources\Includes" -I"C:\PietroWorks\KDSProjects\CapasBootloader003\Includes" -I"../Includes" -std=c99 -MMD -MP -MF"Sources/SDK/fsl_adc16.d" -MT"Sources/SDK/fsl_adc16.o" -c -o "Sources/SDK/fsl_adc16.o" "../Sources/SDK/fsl_adc16.c"

arm-none-eabi-gcc: error: =: No such file or directory

arm-none-eabi-gcc: error: 1: No such file or directory

make: *** [Sources/SDK/fsl_adc16.o] Error 1

 

 

18:56:02 Build Finished (took 1s.458ms)

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
1 Solution
126 Views
BlackNight
NXP Employee
NXP Employee

Hi Pietro,

your problem is that you use

-DFOR_MAIN_BOARD = 1

it should be

-DFOR_MAIN_BOARD=1

(without the spaces)

I hope this helps,

Erich

View solution in original post

4 Replies
127 Views
BlackNight
NXP Employee
NXP Employee

Hi Pietro,

your problem is that you use

-DFOR_MAIN_BOARD = 1

it should be

-DFOR_MAIN_BOARD=1

(without the spaces)

I hope this helps,

Erich

126 Views
pietrodicastri
Senior Contributor II

Hi Erich

You are right..

It works now,,,,

Thank You

P.S.

I don t find the way to tag the answer as correct... Suggestions?

0 Kudos
126 Views
ivadorazinova
NXP Employee
NXP Employee

Hi Pietro,

you created a discussion, no question and this is the reason why there was not correct answer button.

I  converted the discussion to question. Now you should be able to mark Erich Styger´s answer as correct answer.

Best Regards,

Iva

0 Kudos
126 Views
pietrodicastri
Senior Contributor II

Yes

Thank You

0 Kudos