Could not create state diaglam

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Could not create state diaglam

524 Views
NXP Employee
NXP Employee

I'm trying to develop sample project.

Then I got an error as following picture.

154370_154370.pngpastedImage_0.png

 

The notification occurs after save the sequence builder project.

How do I fix the notification?

I re-checked the sequence "if-then relationships", but the notification is not cleared.

Labels (1)
7 Replies

49 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi Adam, Iva

I think it was caused by using some numeral in file name.

After remove numeral, the issue is not reproduced.

Best Regards

Atsumi

49 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi Atsumi.

Ok - thank you for your feedback.

I´m glad you solve your issue.

Have a nice day.

Best Regards,

Iva

0 Kudos

49 Views
Senior Contributor I

We did some additional looking into this and our quick assessment is that using underscores in the filename for Motion Sequence Builder causes issues with the tool used to generate the diagram.  Try to save your file without the underscores and special characters and try it again.  We are continuing to investigate this.

Hope that helps.

0 Kudos

49 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi Adam

I re-tried to remove underscore the builder projects. However the issue is not  solved.

Don't you reproduce the issue?

Best Regards

Atsumi

0 Kudos

49 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hello,

At the moment I received the hint from system architect.

Please, are you sure that Graphviz is installed to the location specified in the image bellow and that the highlighted executable is present?

hint.png

Please let me know, if you solve the issue.

Have a nice day!

Iva

0 Kudos

49 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi Iva

>what did you select for your application? Freedom/High Voltage/TWR, Sensored Position/Sensorless Velocity/SensoredVelocity,  PMSM?

Board: Freedom

Motor: Sensorless Velocity PMSM

>Please, are you sure that Graphviz is installed to the location specified in the image bellow and that the highlighted executable is present?

Yes, it was already installed to the location.

Best Regards

Atsumi

0 Kudos

49 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hi,

I tried to configure it according to your specifications and it seems to be without problems.

Please could you load my .msbvel file?

Save it under C:\Users\<yourID>\Documents\KMS_1.0.0\Motion Sequence Builder\Plans

file_.png

Anyway, what did you select for your application? Freedom/High Voltage/TWR, Sensored Position/Sensorless Velocity/SensoredVelocity,  PMSM?

Please let me know your results.

Best Regards,

Iva

0 Kudos