MKL03Z8VFK4,debug stuck "no source available.." and won't reset

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MKL03Z8VFK4,debug stuck "no source available.." and won't reset

201 Views
Contributor IV

Hi,i'm still in need of help,please

I have a board were a MKL03Z8VFK4 is mounted,i program and debug it with a Multilink Universal tool.

It is a KDS 3.0.0 project based on  KSDK 1.3.0 and Processor Expert.
I did'n touch almost nothing of the generated project,excepts an useless attempt in changing heap size that was 0 by default.Watchdog is disabled.Clock is by default Core=4MHz  Bus=2MHz.
It programs and after download the debugger stops at the breakpoint at 

PE_low_level_init();

If i let it run over without breakpoints in the simple following  for(..)loop it runs forever,pausing it in the for loop that is pretty long,if i press the restart button,the one with a green "play "symbol above a yellow arrow,the program,the program runs without stopping anymore  at the breakpoint at 

PE_low_level_init();

In the sources window i have messages as
No source available for "0x1c00071c" 

No source available for "(gdb[1].proc[42000].threadGroup[i1],gdb[1].proc[42000].OSthread[1]).thread[1].frame[0]" .
What does it depends?

Thanks for your time.

0 Kudos
1 Reply

14 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi, Diego,

I think your project is okay and the KL03 runs okay.

I suggest you toggle a GPIO pin in the forever loop based on your code, you can write like this.

GPIO initialization;

  for(i=0;i<100000000;i++)
  {
      m=i+3;

     toggle a GPIO;

   delay some time;
  }

You can connect the GPIO pin to a scope and check if the GPIO toggles or not

Hope it can help you

BR

Xiangjun rong

0 Kudos