Problem connecting to MC9S08QG8 with USB-ML-12E using CW6.1

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem connecting to MC9S08QG8 with USB-ML-12E using CW6.1

1,226 Views
Specialist II

Hi,
I am having great difficulty writing to flash of the MC9S08QG8 using USB-ML-12E, whenever I attempt to connect to do through real time debugger I keep on getting these two error messages

1.Power Cycle Dialog
2.ERROR 34 during programming

 

Does anyone know what ERROR 34 is?

Labels (1)
Tags (1)
0 Kudos
3 Replies

15 Views
Specialist I

Have you had any luck communicating with the board? When it's plugged in, do the LEDs on the board light up and stay on, or are they dark?

 

---Tom

 

15 Views
Specialist II

Hi Tom,

The blue LED lights up when connected to USB cable and the orange LED lights up when the QG8 is powered up using external power supply.

 

The set up used to work but then at certain stage I noticed that on the real-time debugger command window it was having trouble

 

"changing frequency down to approx 4 Mhz" to proceed any further.

 

I am not sure if its the QG8 ICS on that particular chip that was causing this problem, it seemed to go away after i changed the chip.

 

However, since then I have found that I was gradually being less able to write to flash per chip and eventually I am stuck at this point.

 

The only thing I can do is HOTSYNC the chip BUT I can not write to flash or rarely able to, and stuck at this 2 error message not able to go any further.

Message Edited by Learner on 2009-04-20 02:58 PM
0 Kudos

15 Views
Specialist I

I'm stumped on this. It sounds like a hardware problem. The only advice I can give is that you try P&E Micro's forums and see if they can help.

 

---Tom