AnsweredAssumed Answered

LPC55S69-EVK : "0 available SWD Devices detected"

Question asked by Eugene Hiihtaja on Oct 25, 2019
Latest reply on Nov 1, 2019 by LPCX presso support

Hello !

 

After week of usage I have got dead board effect : LPC55S69-evk "0 available SWD Devices detected" 

Mass erase with jumper J10 dosn't help. Board Revision A1.

 

What else is possible to try ?

 

Logs :

"

Executing flash operation 'Erase' (Erase flash) - Fri Oct 25 16:52:16 EEST 2019
Checking MCU info...
Scanning for targets...
Executing flash action...
MCUXpresso IDE RedlinkMulti Driver v11.0 (Aug 27 2019 16:46:33 - crt_emu_cm_redlink.exe build 22)
( 0) Reading remote configuration
Wc(03). No cache support.
Found chip XML file in C:/MyProjectsLPC55S69/_test_sdk_examples/lpcxpresso55s69_rtc_example/Debug\LPC55S69.xml
( 5) Remote configuration complete
Reconnected to existing LinkServer process.
connection failed - Em(01). Cannot find MEM-AP selected by core index (check target power).. Retrying
Failed on connect: Em(01). Cannot find MEM-AP selected by core index (check target power)
Connected&Reset. Was: NotConnected. DpID: 6BA02477. CpuID: 00000000. Info: <None>
Last stub error 0: OK
Last sticky error: 0x0 AIndex: 0
No debug bus (MemAp) selected
DAP Speed test unexecuted or failed
Debug protocol: SWD. RTCK: Disabled. Vector catch: Disabled.
(100) Target Connection Failed
Unable to perform operation!
Command failed with exit code 1

"

 

I have also tru to replace debugger wit internal  Internal and External Debug Options for the NXP LPC55S69-EVK Board | MCU on Eclipse 

 

and external J-Link box and those are is also can't see any MCU core.

Now I revert to LPC-Link2/CMSIS-DAP again but something wrong with board.

 

Can it be repaired some how ?

 

Regards,

Eugene

 

Outcomes