MKE04Z128 programming issue

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MKE04Z128 programming issue

38 Views
ravindra
Contributor I

Hi,

I am trying to programme MKE04Z128 controller by using PE micro universal multilink with MCU Xpresso IDE(updated version) ,facing use for connecting hardware.

i have connected connection like VCC,GND,SWD data and clock,RESET five connection,without any pullup resisitor

please refer the attached image

kindly help me to sort the issue.

 

0 Kudos
2 Replies

33 Views
kalaimani
Contributor III

hai ravindra, 

i an also have same issue i follow some step to fix it. If its work you also do

step1 : Clean up the Debug operation

kalaimani_0-1614082535065.png

 

step 2: Boot the debug probe 

kalaimani_1-1614082557527.png

 

step 3 : Delete the previous debug configuration 

kalaimani_2-1614082572777.png

 

step 4: Use quick start debug option for debug

kalaimani_3-1614082583621.png

 

Thank

Kalaimani Arumugam

 

0 Kudos

17 Views
kerryzhou
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi ravindra,

  Your MKE04Z128 is the customer board, not the NXP official board, right?

  If yes, please note these points:

  SWD_DAT, pull up 4.7k to 10K resistor.

  NMI, pullup 10K resistor

  reset_b pin, pull up 4.7k to 10K resistor, and 0.1uf capacitor.

 About the debugger, do you have the JLINK on your side? If yes, I suggest you try JLINK, and the JLINK command can help to check whether your board can find the ARM core directly, if you can't find the ARM core, it means your hardware still have issues.

FRDM-K66_JLINK.png

The above is the JLINK connection example.

 Please try it on your side.

If you still have questions about it, please kindy let me know.

Best Regards,

Kerry

0 Kudos