GPIO BOOT_CFG AND FUSE BOOT_CFG PROBLEM

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

GPIO BOOT_CFG AND FUSE BOOT_CFG PROBLEM

Jump to solution
159 Views
Contributor III

I wan to config imx6q boot from SPI flash.

I config gpio boot_cfg for boot from SPI flash,but it do not work.

Then I config fuse BOOT_CFG, it do not work too. And fuse Boot_cfg only config one time.

this https://community.nxp.com/discussion/?keyword=" style="color: #4285cc;kind https://community.nxp.com/discussion/?keyword=" style="color: #4285cc;of https://community.nxp.com/discussion/?keyword=" style="color: #4285cc;situation, can I return to gpio boot_cfg?

Can you provide relevant information to solve this problem?

thanks

Labels (1)
1 Solution
8 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hello,

plase pay attention to BOOT_MODE and BT_FUSE_SEL settings. To use the GPIO override function, BOOT_MODE must be set to 0b10 (internal boot) and BT_FUSE_SEL must be set to 0.

About changing the fuse settings, you can reffer to this thread:

https://community.nxp.com/message/544587

Best Regards,

Jan

View solution in original post

1 Reply
9 Views
NXP Employee
NXP Employee

Hello,

plase pay attention to BOOT_MODE and BT_FUSE_SEL settings. To use the GPIO override function, BOOT_MODE must be set to 0b10 (internal boot) and BT_FUSE_SEL must be set to 0.

About changing the fuse settings, you can reffer to this thread:

https://community.nxp.com/message/544587

Best Regards,

Jan

View solution in original post