Add led blink in evkmimxrt1060_tensorflow_lite_kws example

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Add led blink in evkmimxrt1060_tensorflow_lite_kws example

Jump to solution
35 Views
nahan_trogn
Contributor III

Hi,

I add a led indicator into evkmimxrt1060_tensorflow_lite_kws example, the led will light up when people say "right", or "left".

I add some config in BOARD_InitPins():

/* GPIO configuration of USER_LED on GPIO_AD_B0_09 (pin F14) */
gpio_pin_config_t USER_LED_config = {
.direction = kGPIO_DigitalOutput,
.outputLogic = 0U,
.interruptMode = kGPIO_NoIntmode
};
/* Initialize GPIO functionality on GPIO_AD_B0_09 (pin F14) */
GPIO_PinInit(GPIO1, 9U, &USER_LED_config);
GPIO_PinWrite(GPIO1, 9U, 0U);

 

When I write 0U to the led PIN, the led don't light up.

But if I run the blinky example, and then run kws example with my modified code, the led light up as I expect.

Please explain to me what is happening, thanks in advanced.

Labels (1)
0 Kudos
1 Solution
24 Views
victorjimenez
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello, 

This behavior that you are facing might be because you are missing some configurations in the evkmimxrt1060_tensorflow_lite_kws example. This is why when you run first the other example, the project starts working properly. I guess that you are missing the configurations in the IOMUX registers in the TensorFlow project. 

victorjimenez_0-1620323310549.png

Regards,
Victor 

View solution in original post

1 Reply
25 Views
victorjimenez
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hello, 

This behavior that you are facing might be because you are missing some configurations in the evkmimxrt1060_tensorflow_lite_kws example. This is why when you run first the other example, the project starts working properly. I guess that you are missing the configurations in the IOMUX registers in the TensorFlow project. 

victorjimenez_0-1620323310549.png

Regards,
Victor 

View solution in original post