QN9090 - QTool WUART profile is not working

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

QN9090 - QTool WUART profile is not working

Jump to solution
107 Views
Contributor IV

Hello team,

My customer working with our QN9090-DK006 and OM15080-QN9090 (dongle) and he tries to use WUART communicate with the QTool WUART service.

but when he tries to bond the BLE disconnect, I understand we need to declare WUART service on the Dongle side to connect with WUART demo.

Can you please guide us how do we declare the WUART service using QTool.

Thanks in advance 

regards,

Shai

Labels (2)
Tags (3)
0 Kudos
1 Solution
4 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Shai,

Please look at the next community post KW36 wireless uart demo connection issue: will disconnected immediately from the phone  You will find the reason for the disconnection.

However, I have been checking the image that you attached. Please add the service to the next format 0x01FF0101BA5EF4EE5CA1EB1E5E4B1CE0

Please let me know your findings. I am still working on it.

Regards,

Mario

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
5 Views
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Shai,

Please look at the next community post KW36 wireless uart demo connection issue: will disconnected immediately from the phone  You will find the reason for the disconnection.

However, I have been checking the image that you attached. Please add the service to the next format 0x01FF0101BA5EF4EE5CA1EB1E5E4B1CE0

Please let me know your findings. I am still working on it.

Regards,

Mario

View solution in original post

0 Kudos
4 Views
Contributor IV

Mario, after adding 0x01FF0101BA5EF4EE5CA1EB1E5E4B1CE0 to the service format, now WUART works fine.

Thank you.

B.Regards,

Shai

0 Kudos