zhoujie zhoujie

Android Gingerbread Demo image can't work

Discussion created by zhoujie zhoujie on Aug 20, 2011
Latest reply on Sep 8, 2011 by Richard Feliciano

Hi

    I used the QSB of "i.MX53-QSB-Android-Gingerbread-Release4.0" ,download the image by the "flash_prebuild_android.sh " in the folder "scripts".

   Boot environment variables are set as follows(referenced the document "Adeneo i.MX53 Quick Start Board BSP for Android Gingerbread User Guide and Release Notes v4.0"):

  # setenv ethaddr 00:04:9f:01:b4:08
  # setenv fec_addr ${ethaddr}
  # setenv bootcmd ‘run bootcmd_SD1 bootcmd_SD2’
  # setenv bootcmd_SD1 'run bootargs_base bootargs_android'
  # setenv bootcmd_SD2 'mmc read 1 ${loadaddr} 0x800 0x2000;mmc read 1
    ${rd_loadaddr} 0x3000 0x300;bootm ${loadaddr} ${rd_loadaddr}'
  # setenv bootargs_base 'setenv bootargs console=ttymxc0,115200'
  # setenv vga ‘setenv bootargs ${bootargs} init=/init
    androidboot.console=ttymxc0 di1_primary tve ip=dhcp’
  #setenv lcd ‘setenv bootargs ${bootargs} init=/init
    androidboot.console=ttymxc0 di0_primary calibration ip=dhcp'
  # setenv bootargs_android ${lcd}
  # setenv loadaddr 0x70800000
  # setenv rd_loadaddr 0x70D00000
  # saveenv

 

  But,the board can't run,and the log said:

  U-Boot 2009.08-00301-g3b48208-dirty (Jun 24 2011 - 12:48:27)

  CPU:   Freescale i.MX53 family 2.1V at 800 MHz
  mx53 pll1: 800MHz
  mx53 pll2: 400MHz
  mx53 pll3: 216MHz
  mx53 pll4: 455MHz
  ipg clock     : 66666666Hz
  ipg per clock : 33333333Hz
  uart clock    : 66666666Hz
  cspi clock    : 54000000Hz
  ahb clock     : 133333333Hz
  axi_a clock   : 400000000Hz
  axi_b clock   : 200000000Hz
  emi_slow clock: 133333333Hz
  ddr clock     : 400000000Hz
  esdhc1 clock  : 80000000Hz
  esdhc2 clock  : 80000000Hz
  esdhc3 clock  : 80000000Hz
  esdhc4 clock  : 80000000Hz
  nfc clock     : 26666666Hz
  Board: MX53-LOCO 1.0
  Boot Reason: [POR]
  Boot Device: SD
  I2C:   ready
  DRAM:   1 GB
  MMC:   FSL_ESDHC: 0, FSL_ESDHC: 1
  Card did not respond to voltage select!
  MMC init failed
  In:    serial
  Out:   serial
  Err:   serial
  Serial reinitilized!
  Checking for recovery command file...
  Net:   got MAC address from IIM: 00:04:9f:01:b4:08
  FEC0
  MX53-LOCO U-Boot >

  It stops here and doesn't go on.

  What's wrong?please your help.

  Sorry for my English.

Thank!

Outcomes