AnsweredAssumed Answered

Problem in running LTIB..

Question asked by jagadeesh v on Sep 14, 2014
Latest reply on Nov 13, 2014 by jagadeesh v

Hi all,

I'm new one to LTIB...

i've followed instructions from some forums and sites to DL & run LTIB..

i've stopped at "wget-ssl" & "rpm build"

 

*********************************************************

Processing platform: Host support packages

============================================

using /home/jag/Desktop/ltib/config/platform/host/ltib.preconfig

Processing: fake-provides

===========================

Processing: mkspooflinks

==========================

Processing: distcc

====================

Processing: ccache

====================

Processing: bison

===================

Processing: flex

==================

Processing: texinfo

=====================

Processing: autoconf

======================

Processing: libtool

=====================

Processing: lkc

=================

Processing: patch

===================

Processing: wget-ssl

======================

Build path taken because: no prebuilt rpm,

rpmbuild --dbpath ///opt/ltib/var/lib/rpm --target i686 --define '_unpackaged_files_terminate_build 0' --define '_target_cpu i686' --define '__strip strip' --define '_topdir /opt/ltib/usr/src/rpm' --define '_prefix /opt/ltib/usr' --define '_tmppath /home/jag/Desktop/ltib/tmp' --define '_rpmdir /opt/ltib/usr/src/rpm/RPMS'  --define '_mandir /opt/ltib/usr/share/man' --define '_sysconfdir /opt/ltib/etc' --define '_localstatedir /var' -bb --clean --rmsource  /home/jag/Desktop/ltib/dist/lfs-5.1/wget/wget-ssl.spec

 

.

.

.

.

.

checking for libgnutls... no

configure: error: --with-ssl was given, but GNUTLS is not available.

error: Bad exit status from /home/jag/Desktop/ltib/tmp/rpm-tmp.13495 (%build)

 

 

 

 

RPM build errors:

    Bad exit status from /home/jag/Desktop/ltib/tmp/rpm-tmp.13495 (%build)

Build time for wget-ssl: 48 seconds

 

 

Failed building wget-ssl

Died at ./ltib line 1492.

traceback:

main::build_host_rpms:1492

  main::host_checks:1554

   main:562

 

 

 

 

Started: Sun Sep 14 02:07:47 2014

Ended:   Sun Sep 14 02:08:35 2014

Elapsed: 48 seconds

 

 

VERSION          : 13.2.1

CVS_VERSION      : $Revision: 1.93 $ (Savannah)

PLATFORM         : host

GNUTARCH         : i686

TOOLCHAIN        :

TOOLCHAIN_CFLAGS :

 

 

These packages failed to build:

wget-ssl

 

 

Build Failed

 

 

 

 

*****************************************

 

I've tried all fixes got from net...

but i'm unable to run LTIB on my PC...

I've installed Ubuntu 10.04 in my VMplayer..

 

please suggest me solution..

thanQ in advance...!!!!!!

Outcomes