core not responding: ccs_config_chain; ccs_error = 39

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

core not responding: ccs_config_chain; ccs_error = 39

1,119 Views
Contributor I

hi,

 i am using cw for my own board having mpc8313e-revc. its showing following errors. ccs protocol plugin: failed to correctly configure the jteg chain;

plz tell me what could be the possible reasons for the error.

 

error log is as follows:

 

CCS: 0000    :    ccs_open
CCS:        :        ipaddr = 127.0.0.1
CCS:        :        port = 41475
CCS:        :        timeout = 10
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :    ccs_open; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_get_connection_count
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        count = 1
CCS:        :    ccs_get_connection_count; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_available_connections
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        count = 1
CCS:        :    ccs_available_connections; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_available_connections
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        count = 1
CCS:        :    ccs_available_connections; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_available_connections
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        count = 1
CCS:        :    ccs_available_connections; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_available_connections
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        count = 1
CCS:        :    ccs_available_connections; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_set_timeout
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        timeout = 10
CCS:        :    ccs_set_timeout; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_config_server
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        cc = 0
CCS:        :        server_config = 0
CCS:        :        value = 4030
CCS:        :    ccs_config_server; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_get_config_chain
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        device_list: (size = 0)
CCS:        :    ccs_get_config_chain; ccs_error = 0
CCS: 0000    :    ccs_config_chain
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :        cc = 0
CCS:        :        device_list: (size = 1)
CCS:        :            device[0]:: core_type=55;    device_descr=[ir_length:0;dr_bypass_length:0;bypa

ss_instruction:0]
CCS:        :    ccs_config_chain; ccs_error = 39
CCS:        :        Error message:
mpc83xx: Core not responding

CCS: 0000    :    ccs_close
CCS:        :        serverh = 0
CCS:        :    ccs_close; ccs_error = 0

0 Kudos
4 Replies

22 Views
NXP Employee
NXP Employee

What version of Codewarrior are you using, and do you have any others installed on your machine? Also, are you using a USB Tap or Ethernet TAP? 

 

It could be a conflict in the USB tap driver. The driver changed during the course of 8.8.

0 Kudos

22 Views
Contributor I

hiii

 

 version is 5.9.0., its CW usb tap.

in JTAG mode, error is can't put the target in DEBUG mode.

0 Kudos

22 Views
Contributor I


hi

i am also getting same type of problem when im using MPC8378 board.(error is like "

MPC83XX : cannot Put the target in DEBUG Mode ")
 
Version is 5.9.0., its CW usb tap.

in JTAG mode.

0 Kudos

22 Views
Contributor I

hiiii

 

see these points:

1) check wheather your are running your board for Default configuration word(RESET Config settings in jtag chain folder: program files/freescale/support/initialisation files/jtag chain....

2) check the settings of your JTAG remote server and switches (boot)

3)Load default configuration word at Switches and load RESET config words according to your processor, DDRAM etc . see refernce manual.

 

0 Kudos