i.MX6SX QSPI Boot on SabreSDB

取消
显示结果 
显示  仅  | 搜索替代 
您的意思是: 
已解决

i.MX6SX QSPI Boot on SabreSDB

跳至解决方案
980 次查看
Balaji_ng
Contributor III

Hi all,

     I am having tough time to boot from QSPI Flash on i.MX6SX Sabre SDB board. I am using the Manufacturing tool from NXP site, I am flashing the following files to the QSPI Flash:

U-BOOT File:

files/u-boot-imx6sxsabresd_qspi2.imx

Flash Configuration File:

files/qspi-nor-micron-n25q256a-config

U-BOOT offset:

seek=1

Flash Configuration Offset:

hdrseek=0

Following are the Boot Configuration Switch Settings:

SW10=>00000000

SW11=>00000000

SW12=>00011000

The board does not boot. Is there anything that I am missing? Am I using the correct files?  or Should I use different files?

Any suggestions/pointers/references are greatly appreciated.

Regards,

Balaji.V

标签 (1)
0 项奖励
1 解答
671 次查看
igorpadykov
NXP Employee
NXP Employee

Hi Balaji

for programming please use *.vbs script mfgtool2-yocto-mx6-sabresd-qspi-nor.vbs

and look at below links

https://community.freescale.com/thread/357869

iMX6SX QSPI boot 

Best regards
igor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Note: If this post answers your question, please click the Correct Answer button. Thank you!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

在原帖中查看解决方案

2 回复数
672 次查看
igorpadykov
NXP Employee
NXP Employee

Hi Balaji

for programming please use *.vbs script mfgtool2-yocto-mx6-sabresd-qspi-nor.vbs

and look at below links

https://community.freescale.com/thread/357869

iMX6SX QSPI boot 

Best regards
igor
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Note: If this post answers your question, please click the Correct Answer button. Thank you!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

671 次查看
Balaji_ng
Contributor III

Thank you Igor,

I could get it working. Following are the files that I used:

u-boot binary that is flashed onto QSPI Flash (N25Q256A): u-boot-imx6sxsabresd_qspi2.imx (available as a part of mfgtool)

Also attaching the cfg.ini and the NOR Config file that worked.

Hope this information might help someone.

0 项奖励