S32K_multicore_trace32_normal_multilink_hardware_fault

キャンセル
次の結果を表示 
表示  限定  | 次の代わりに検索 
もしかして: 

S32K_multicore_trace32_normal_multilink_hardware_fault

ソリューションへジャンプ
355件の閲覧回数
Zhougw
Contributor III

I use core0 and core2 of S32K3, use core0 to start core2.

with trace32, after load elf of core0 and core2, core2 show buss error, after core0 run mcu_setmode, core2 become normal(no bus error)., run core2 mannually, LED and CAN is OK.

no debugger after downloaded elf, LED and CAN is OK.

with multilink+s32ds, after load elf of core0 and core2, core0 is in main function, core2 triggerred hardware fault. debug cann't go on.

with multilink+s32ds, empty project core0 and core2 start at the same time, no bus error.

I guess it is because when core0 is in the entry of main function, core2 haven't started, when debugger connect core2, hardware fault triggerred.

 

if I want to use core0 to start core2, and i want to use multilink+s32ds to debug, how can I solve this problem. the same elf works fine with trace32 or with no debugger, so the problem is in multilink+s32ds.

タグ(3)
0 件の賞賛
1 解決策
304件の閲覧回数
juan_see
Contributor III

Hi @Zhougw ,

 

Could you please create a support request ticket on the PEmicro website? Please click on the "Support Requests" link

https://www.pemicro.com/support/index.cfm

That way, the issue can be investigated by PEmicro engineers. 

 

 

元の投稿で解決策を見る

1 返信
305件の閲覧回数
juan_see
Contributor III

Hi @Zhougw ,

 

Could you please create a support request ticket on the PEmicro website? Please click on the "Support Requests" link

https://www.pemicro.com/support/index.cfm

That way, the issue can be investigated by PEmicro engineers.