PEX from CW 10.7 Project not generating in CW 11.1

キャンセル
次の結果を表示 
次の代わりに検索 
もしかして: 

PEX from CW 10.7 Project not generating in CW 11.1

ソリューションへジャンプ
530件の閲覧回数
rhysdrummond
Contributor III

I have a project originally built in CW 10.7 whose Processor Expert configuration generates ok there.

We recently upgraded to CW11.1 after a HDD failure. Everything else seems to work, but when I try to generate PEx code I get the following:

Generator: ERROR: at line 1: Error in reading driver source: "" 
(on GenericSWI2C, MCULibConfig, Utility, and Wait components)

Generator: FAILURE: at line 273: Unexpected status, please contact Freescale support. (file: Drivers\sw\RTOSAdaptor\Common_RTOSAdaptor.prg)
(on Serial_LDD, ADC_LDD, SPIMaster_LDD, and WatchDog_LDD components)

It seems that anything to do with MCULibConfig has a problem, but I really have no idea what is wrong, and can't seem to be able to resolve this.

Any hints would be greatly appreciated. Thanks in advance.

0 件の賞賛
1 解決策
527件の閲覧回数
rhysdrummond
Contributor III

Answered my own question.

I hadn't imported the MCUOnEclipse beans- a crucial part of the setup process which I missed.

Download from this page: https://sourceforge.net/projects/mcuoneclipse/files/PEx%20Components/

Then from main menu / Processor Expert - Import Component(s), select the 2 Bean files.

 

Happy days

元の投稿で解決策を見る

0 件の賞賛
2 返答(返信)
522件の閲覧回数
ZhangJennie
NXP TechSupport
NXP TechSupport

so your problem has been solved. if any other question, please contact us again.

 

Best Regards

Jun Zhang

0 件の賞賛
528件の閲覧回数
rhysdrummond
Contributor III

Answered my own question.

I hadn't imported the MCUOnEclipse beans- a crucial part of the setup process which I missed.

Download from this page: https://sourceforge.net/projects/mcuoneclipse/files/PEx%20Components/

Then from main menu / Processor Expert - Import Component(s), select the 2 Bean files.

 

Happy days

0 件の賞賛