KL82Z - JLink doesn't work in STOP mode

取消
显示结果 
搜索替代 
您的意思是: 
已解决

KL82Z - JLink doesn't work in STOP mode

跳至解决方案
360 次查看
nickbedbury
Contributor III

For measuring low-power current draw, I programmed an application into KL82Z flash that immediately puts the device into STOP, via POWER_SYS_SetMode().  However, now I can't re-program or erase it.

JLink fails to connect with the attached errors.

I've also tried booting the KL82Z into ROM bootloader and running `blhost`, but that doesn't seem to work either.

Is this expected?  Is there any other way to recover the device?

I'm using KSDK 1.3.0 for KL82Z, and have a JLink Base.

标签 (1)
0 项奖励
1 解答
294 次查看
nickbedbury
Contributor III

Well...that was easy.  It seems I didn't put it into ROM bootloader properly like I thought.  After checking that, `blhost` works fine to erase it.

在原帖中查看解决方案

0 项奖励
2 回复数
293 次查看
kerryzhou
NXP TechSupport
NXP TechSupport

Hi Nick Bedbury,

     Thank you for your solutions sharing.

     If you meet the other question in the future, welcome to create the new question post and let us know.

Wish it helps you!

If you still have question about it, please kindly let me know.

Have a great day,
Kerry

 

-------------------------------------------------------------------------------
Note:
- If this post answers your question, please click the "Mark Correct" button. Thank you!

 

- We are following threads for 7 weeks after the last post, later replies are ignored
Please open a new thread and refer to the closed one, if you have a related question at a later point in time.
-------------------------------------------------------------------------------

0 项奖励
295 次查看
nickbedbury
Contributor III

Well...that was easy.  It seems I didn't put it into ROM bootloader properly like I thought.  After checking that, `blhost` works fine to erase it.

0 项奖励