AnsweredAssumed Answered

Can't flash/debug our MIMXRT1064-EVK

Question asked by Florian Fouillet on Aug 27, 2019
Latest reply on Sep 1, 2019 by jeremyzhou

Hi,

 

I'm using the MIMXRT1064-EVK with the MCUXpresso IDE (v11.0.0 [Build 2516] [2019-06-05]) for a project.

 

We've been able to flash and debug the example and play with it. we tried to flash with one of our program and we can't flash anything anymore.

 

we are getting the following errors:

 

Error in final launch sequence:

Error: Unable to configure core for probe index 1.
Wire not connected

LinkServer has been terminated and will be restarted.
Please restart your debug session.
If the problem recurs, please power cycle your debug probe and restart MCUXpresso IDE.
Error: Unable to configure core for probe index 1.
Wire not connected

LinkServer has been terminated and will be restarted.
Please restart your debug session.
If the problem recurs, please power cycle your debug probe and restart MCUXpresso IDE.

(you can find the screenshot in attachment)


We try to:

=> reset the board with the buttons

 

=> Clear the memory with the IDE

 

=> https://mcuoneclipse.com/2019/01/02/regaining-debug-access-of-nxp-i-mx-rt1064-evk-executing-wfi/?_sm_au_=iVVR6vjkjQ7qWTbj (we could not get the NXP-MCUBootUtility to launch)

 

=> https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fcommunity.nxp.com%2Fthread%2F389112&data=02%7C01%7CFlorian.Fouillet%40se.com%7C0160cbd1312c4f42e9d008d72a63cb90%7C6e51e1adc54b4b39b5980ffe9ae68fef%7C0%7C0%7C637024480411312615&sdata=qvx9ZUk5iim6VsSHrqqO%2FgKzPilzL%2BPLjWMfAjIWcyA%3D&reserved=0 (we try the "vector catch")

 

 

The dip switch are set to Internal flash and all jumpers are in their initial position.

 

Do you have a solution for us?

 

Thank you,

Attachments

Outcomes