AnsweredAssumed Answered

Problem into debugging with CMSIS-DAP on IMXRT1050-EVKB board

Question asked by Luca Gotti on Oct 8, 2018
Latest reply on Oct 10, 2018 by Wigros Sun

I've just received a new IMXRT1050-EVKB board, but i cannot debug by CMSIS-DAP interface in MCUExpresso V10.2.1 .

 

I copied & pasted the consolle message :

"

MCUXpresso IDE RedlinkMulti Driver v10.2 (Jul 25 2018 11:25:37 - crt_emu_cm_redlink build 555)
Found chip XML file in C:/Users/LGotti/Documents/MCUXpressoIDE_10.2.1_795/workspace/evkbimxrt1050_hello_world/Debug\MIMXRT1052xxxxB.xml
Reconnected to existing link server
Connecting to probe 3 core 0:0 (using server started externally) gave 'OK'
Probe Firmware: CMSIS-DAP (ARM)
Serial Number: 0227000041114e45003a3009c207001692d1000097969900
VID:PID: 0D28:0204
USB Path: \\?\hid#vid_0d28&pid_0204&mi_03#9&2e1e48c8&0&0000#{4d1e55b2-f16f-11cf-88cb-001111000030}
Using memory from core 0:0 after searching for a good core
connection failed - Nn(05). Wire ACK Wait in DAP access.. Retrying
Using memory from core 0:0 after searching for a good core
Failed on connect: Nn(05). Wire ACK Wait in DAP access
Connected&Reset. Was: NotConnected. DpID: 00000000. CpuID: 00000000. Info: <None>
Last stub error 0: OK
Last sticky error: 0x0 AIndex: 0
Debug bus selected: MemAp 0
DAP Speed test unexecuted or failed
Debug protocol: SWD. RTCK: Disabled. Vector catch: Disabled.
error closing down debug session - Nn(05). Wire ACK Wait in DAP access

"

 

Any hints to solve this problems ?

 

Thanks,

 

Luca

Outcomes