AnsweredAssumed Answered

CWTAP connection failed when using CW to debug LS1043A

Question asked by uncoldice chen on Apr 11, 2017
Latest reply on Apr 11, 2017 by uncoldice chen

Hi,

 

I am using CW to debug LS1043ardb, and CWTAP is used.

 

After building source code, and trying to debug the application on the board, I will met below error when dowloading:

Errors in Debug Server
---------------------------------
Target connection failed. Please re-check the settings.
//
Processor: LS1043A
Probe: //
Additional error details:
[CCS: subcore error during multicore operation]

 

I am using the default LS1043A_RDB target connection configuration which is provided in CW. version of CW is:

 

CodeWarrior Development Studio for QorIQ LS series - ARM V8 ISA

(c) Freescale Semiconductor, Inc. 2014. All rights reserved.
Learn more about CodeWarrior at
http://www.freescale.com/codewarrior

Version: 11.2.0
Build Id: 160115

 

Also I tried to run "source IDcode.tcl" on ccs, below is the output:

(bin) 57 % source IDcode.tcl

Scanning for available TAPs connected via USB.....


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+
+ Available Remote Connections
+
+ 1 - CodeWarriorTAP - 00:04:9f:03:ae:f8
+ 2 - CodeWarriorTAP - <Specify IP Address>
+ 3 - GigabitTAP - <Specify IP Address>
+
+ x - Exit Script without Changes
+
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Specify connection:
1

Configuring TAP Interface....

Configured Connection: cwtap : 00:04:9f:03:ae:f8


TDO -----
|
* Device 0 IDCODE: 5BA00477 Device: Unknown Device
* Device 1 IDCODE: 06B1001D Device: Unmapped FSL Device
|
TDI -----


###################################################
#
# configTAP - Redefine TAP interface
#
# scanboard - Scans the target system
# and returns the JTAG IDCode
#
# ir - Loopback test
#
###################################################

 

Please help to have a look what's the problem. Thank you very much.

Outcomes