AnsweredAssumed Answered

ODIN-W160 with i.MX6Q

Question asked by Nithin kumar N on Feb 17, 2017
Latest reply on Feb 21, 2017 by gusarambula

Hi All,

I'm using ODIN-W160 Wi-Fi and BT combo module in my project.

i.MX6Q processor and Linux 3.10.17 kernel version.

I'm following back port driver method as given in below link

WL18xx Platform Integration Guide - Texas Instruments Wiki 

But when I'm booting my platform with image containing all these changes getting error like below.

 

root@iWave-G15M:~# mmc0: Timeout waiting for hardware interrupt.
------------[ cut here ]------------
WARNING: at /home/aishwariya/Aishwarya/WIFI_MODULE/src/compat_wireless/drivers/net/wireless/ti/wlcore/sdio.c:146 wl12xx_sdio_raw_write+0xc4/0x190 [wlcore_sdio]()
Modules linked in: wl12xx(O) wlcore(O) mac80211(O) cfg80211(O) wlcore_sdio(O) compat(O)
CPU: 3 PID: 28 Comm: kworker/3:1 Tainted: G           O 3.10.17 #1
Workqueue: events request_firmware_work_func
[<80015408>] (unwind_backtrace+0x0/0x134) from [<8001203c>] (show_stack+0x10/0x14)
[<8001203c>] (show_stack+0x10/0x14) from [<80027b74>] (warn_slowpath_common+0x54/0x6c)
[<80027b74>] (warn_slowpath_common+0x54/0x6c) from [<80027c28>] (warn_slowpath_null+0x1c/0x24)
[<80027c28>] (warn_slowpath_null+0x1c/0x24) from [<7f00a22c>] (wl12xx_sdio_raw_write+0xc4/0x190 [wlcore_sdio])
[<7f00a22c>] (wl12xx_sdio_raw_write+0xc4/0x190 [wlcore_sdio]) from [<7f0c846c>] (wlcore_set_partition+0xd0/0x4b4 [wlcore])
[<7f0c846c>] (wlcore_set_partition+0xd0/0x4b4 [wlcore]) from [<7f0bb178>] (wl12xx_set_power_on+0x70/0x120 [wlcore])
[<7f0bb178>] (wl12xx_set_power_on+0x70/0x120 [wlcore]) from [<7f0c282c>] (wlcore_nvs_cb+0x154/0x9d8 [wlcore])
[<7f0c282c>] (wlcore_nvs_cb+0x154/0x9d8 [wlcore]) from [<80336f14>] (request_firmware_work_func+0x38/0x58)
[<80336f14>] (request_firmware_work_func+0x38/0x58) from [<8003efb4>] (process_one_work+0xf8/0x360)
[<8003efb4>] (process_one_work+0xf8/0x360) from [<8003fc10>] (worker_thread+0x138/0x3d4)
[<8003fc10>] (worker_thread+0x138/0x3d4) from [<80045028>] (kthread+0xb4/0xb8)
[<80045028>] (kthread+0xb4/0xb8) from [<8000ec18>] (ret_from_fork+0x14/0x3c)
---[ end trace e2ac1c6dd173c1b6 ]---
wl1271_sdio mmc0:0001:2: sdio write failed (-110)
wlcore: ERROR couldn't get hw info

 

When I asked with module support, they told to check host side of i.MX6Q processor.

 

Please help me to figure out what is causing this problem.

 

Thanks and Regards,

Nithin

Outcomes