lpcware

LPC822 - Problems with debug wire connection

Discussion created by lpcware Employee on Jun 15, 2016
Latest reply on Jun 15, 2016 by lpcware
Content originally posted in LPCWare by ledi007 on Thu Feb 04 09:13:29 MST 2016
Hi guys,

i have a problem with debugging the LPC822 (TSSOP20).
The controller is (it is a brand new controller) connectet to the LPC-Link board which i want to use as debugger.
I had connected the wires as in the pictures.

LPC-Link................. to ...................LPC822
3V3V ..............................................VDD (Pin 15)
GNDX.............................................GND (Pin 16)
JTAG_TMS_SWDIOX....................SWDIO (Pin 8)
JTAG_TCLK_SWCLKX..................SWCLK (Pin 7)
JTAG_RESETX..............................RESET (Pin 5)  (with an 10k pull-up to 3,3V)

[u]As i want to debug (with LPCXpresso) an example code i get the failure messenges in the console:[/u]

LPCXpresso Debug Driver v8.0 (Nov 17 2015 10:46:09 - crt_emu_cm3_gen build 305)
Debug bus check after stop (MemAP 0x4770031) FAILS - Em(01). Cannot find selected MEM-AP (check target power)
Debug bus check after stop (MemAP 0x4770031) FAILS - Em(01). Cannot find selected MEM-AP (check target power)
Debug bus check after stop (MemAP 0x4770031) FAILS - Em(01). Cannot find selected MEM-AP (check target power)
Failed on connect: Ep(01). Target marked as not debuggable.
Connected&Reset. Was: NotConnected. CpuID: 00000000. Info: HID64HS12
Error 0: OK
Last sticky error: 0x0 AIndex: 0
No debug bus (MemAp) selected
DAP Speed test unexecuted or failed
Debug protocol: SWD Frequency 3000 KHz. RTCK: Disabled. Vector catch: Enabled.
(100) Target Connection Failed


Can anybody help me, whats wrong?

Attachments

Outcomes