AnsweredAssumed Answered

Booting error

Question asked by varun k jayan on Nov 6, 2015

hi

 

my t4240rdb boot was working properly but now when i start it it is showing the following error idont know what happened

 

 

U-Boot 2014.07QorIQ-SDK-V1.7+g659b6a2 (Mar 30 2015 - 12:14:13)

 

CPU0: T4240E, Version: 2.0, (0x82480020)

Core: e6500, Version: 2.0, (0x80400120)

Clock Configuration:

  CPU0:1800 MHz, CPU1:1800 MHz, CPU2:1800 MHz, CPU3:1800 MHz,

  CPU4:1800 MHz, CPU5:1800 MHz, CPU6:1800 MHz, CPU7:1800 MHz,

  CPU8:1800 MHz, CPU9:1800 MHz, CPU10:1800 MHz, CPU11:1800 MHz,

  CCB:733.333 MHz,

  DDR:933.333 MHz (1866.667 MT/s data rate) (Asynchronous), IFC:183.333 MHz

  FMAN1: 733.333 MHz

  FMAN2: 733.333 MHz

  QMAN: 366.667 MHz 

  PME: 533.333 MHz 

L1: D-cache 32 KiB enabled 

  I-cache 32 KiB enabled 

Reset Configuration Word (RCW): 

  00000000: 1607001b 18101b16 00000000 00000000

  00000010: 6c6e0848 00448c00 0c020000 f5000000

  00000020: 00000000 ee0000ee 00000000 000287fc

  00000030: 00000000 50000000 00000000 00000028

Board: T4240RDB, Board rev: 0x04 CPLD ver: 0x0401, vBank: 0

SERDES Reference Clocks: 

  SERDES1=100MHz SERDES2=156.25MHz 

  SERDES3=100MHz SERDES4=100MHz 

I2C: ready 

SPI: ready 

DRAM: Initializing....using SPD 

Detected UDIMM 18JSF51272AZ-1G9K1 

Detected UDIMM 18JSF51272AZ-1G9K1 

Detected UDIMM 18JSF51272AZ-1G9K1 

 

 

U-Boot 2014.07QorIQ-SDK-V1.7+g659b6a2 (Mar 30 2015 - 12:14:13)

 

CPU0: T4240E, Version: 2.0, (0x82480020)

Core: e6500, Version: 2.0, (0x80400120)

Clock Configuration: 

  CPU0:1800 MHz, CPU1:1800 MHz, CPU2:1800 MHz, CPU3:1800 MHz,

  CPU4:1800 MHz, CPU5:1800 MHz, CPU6:1800 MHz, CPU7:1800 MHz,

  CPU8:1800 MHz, CPU9:1800 MHz, CPU10:1800 MHz, CPU11:1800 MHz,

  CCB:733.333 MHz, 

  DDR:933.333 MHz (1866.667 MT/s data rate) (Asynchronous), IFC:183.333 MHz

  FMAN1: 733.333 MHz 

  FMAN2: 733.333 MHz 

  QMAN: 366.667 MHz 

  PME: 533.333 MHz 

L1: D-cache 32 KiB enabled 

  I-cache 32 KiB enabled 

Reset Configuration Word (RCW): 

  00000000: 1607001b 18101b16 00000000 00000000

  00000010: 6c6e0848 00448c00 0c020000 f5000000

  00000020: 00000000 ee0000ee 00000000 000287fc

  00000030: 00000000 50000000 00000000 00000028

Board: T4240RDB, Board rev: 0x04 CPLD ver: 0x0401, vBank: 0

SERDES Reference Clocks: 

  SERDES1=100MHz SERDES2=156.25MHz 

  SERDES3=100MHz SERDES4=100MHz 

I2C: ready 

SPI: ready 

DRAM: Initializing....using SPD 

Detected UDIMM 18JSF51272AZ-1G9K1 

Detected UDIMM 18JSF51272AZ-1G9K1 

Detected UDIMM 18JSF51272AZ-1G9K1 

Waiting for D_INIT timeout. Memory may not work.

  DDR: 12 GiB (DDR3, 64-bit, CL=13, ECC on)

  DDR Controller Interleaving Mode: 3-way 4KB

  DDR Chip-Select Interleaving Mode: CS0+CS1

 

i dont know if it is a hardware problem and replaced power supply wires but the problem still remains

Outcomes