AnsweredAssumed Answered

No output to screen

Question asked by Jonathan Smyth on Apr 21, 2015
Latest reply on Apr 21, 2015 by Jonathan Smyth

hi guys!!

 

So im porting JB4.3 to custom board with imx6 soc, I've flashed the images to SD card and trying to boot from there...however it doesn't output anything to the screen...

 

here is my printenv...

 

MX6 F+S U-Boot > printenv

bootdelay=3

baudrate=115200

netmask=255.0.0.0

loadaddr=0x10800000

rd_loadaddr=0x11000000

netdev=eth0

ethprime=FEC0

fastboot_dev=mmc2

bootcmd_android=booti mmc2

splashimage=0x30000000

splashpos=m,m

lvds_num=1

uboot=u-boot.bin

kernel=uImage

nfsroot=/nfsroot

mtdparts=mtdparts=gpmi-nand:512k(NBoot)ro,2m(UBoot)ro,256k(UBootEnv),256k(UserDef),6m(Kernel)ro,-(TargetFS)

bootargs_nfs=setenv bootargs ${bootargs} fec_mac=${ethaddr} root=/dev/nfs ip=${ipaddr} nfsroot=${serverip}:${nfsroot},v3,tcp

bootargs_nand=setenv bootargs ${bootargs} fec_mac=${ethaddr} ${mtdparts} gpmi_debug_init enable_wait_mode=off ubi.mtd=TargetFS root=ubi0:rootfs rootfstype=ubifs rootwait rw

bootargs_mmc=setenv bootargs ${bootargs} fec_mac=${ethaddr} root=/dev/mmcblk0p1 rootfstype=ext4 rootwait rw

bootcmd_net=run bootargs_nfs;tftpboot ${loadaddr} ${kernel}; bootm

bootcmd_net_mmc=run bootargs_mmc;tftpboot ${loadaddr} ${kernel}; bootm

bootcmd_mmc= for disk in 0 1 ; do mmc dev ${disk} ;for fs in fat ext2 ; do ${fs}load mmc ${disk}:1 ${loadaddr} /6q_bootscript && source ${loadaddr} ; done ; done

bootcmd_nand=run bootargs_nand;nand read ${loadaddr} Kernel 0x600000;bootm

loadcmd_nfs=nfs ${loadaddr} ${serverip}:/nfsroot/uImage

clearenv=sf probe 1 && sf erase 0xc0000 0x2000 && echo restored environment to factory default

upgradeu=for disk in 0 1 ; do mmc dev ${disk} ;for fs in fat ext2 ; do ${fs}load mmc ${disk}:1 ${loadaddr} /6q_upgrade && source ${loadaddr} ; done ; done

ethact=FEC0

serverip=10.0.0.92

ipaddr=10.0.0.251

ethaddr=00:05:00:08:ED:CO

mtdids=nand0=gpmi-nand

partition=nand0,0

mtddevnum=0

mtddevname=NBoot

bootcmd=run bootcmd_nand_mmc

bootcmd_nand_mmc=run bootargs_mmc;nand read ${loadaddr} Kernel 0x600000;booti $loadaddr

bootargs=console=ttymxc3,115200 init=/init video=mxcfb0:dev=ldb,bpp=32 video=mxcfb1:off video=mxcfb2:off fbmem=10M vmalloc=400M androidboot.console=ttymxc3 androidboot.hardware=freescale

stdin=serial

stdout=serial

stderr=serial

 

and when i boot this is the output message in file bootOutput

it just stops and the screen remains blank..

 

Any help would be greatly appreciated!! thanks!

Original Attachment has been moved to: bootOutput.txt.zip

Outcomes