AnsweredAssumed Answered

Test Rionet driver for T4240RDB

Question asked by Loveleen Sahni on Feb 19, 2015
Latest reply on Apr 1, 2015 by Loveleen Sahni

Hi

 

I am working on freescale communication server project.

I need to check the rionet driver on the two T4240rdb reference boards with SRIO interface.

I am able to do the enumeration part SRIO host is enumerating the Agent. and after this test I am getting two virtual interfaces one on host and other on agent. i.e. eth0 interface .

 

Host side :
[   78.555790] RIO: enumerate master port 0, RIO mport 0                                                     
[   78.559537] rio_enable_rx_tx_port(local = 1, destid = 0, hopcount = 0,port_num=0)                      
[   82.037036] rio_enable_rx_tx_port(local = 0, destid = 255, hopcount = 0, port_num = 0)                    
[   82.037092] RIO: found 00:e:0002 (vid 0002 did 0440)


mport is active
eth0: rionet Ethernet over RapidIO Version 0.3, MAC 00:01:00:01:00:00, RIO mport 0


Agent side :
[   53.182438] RIO: discovery work for mport 0 RIO mport 0                                                   
[   53.182443] RIO: discover master port 0, RIO mport 0                                                      
[   53.186097] RIO: wait for enumeration to complete...                                                      
[   72.254259] RIO: ... enumeration done                                                                     
[   72.254338] RIO: found 00:e:0001 (vid 0002 did 0440) 


mport is active
eth0: rionet Ethernet over RapidIO Version 0.3, MAC 00:01:00:01:00:01, RIO mport 0


But the issue I am facing is I am not able to ping I am not getting any packets in Tx and Rx buffers . If anyone can help me over this that RMU(Rapid IO Message unit ) will work for T4240 or not ?



Outcomes