AnsweredAssumed Answered

KDS debugger multilink and K10

Question asked by Mirko Fortunato on Oct 31, 2014
Latest reply on Nov 11, 2014 by Mirko Fortunato

Good morning,

I use KDS1.1.1 connected with a board with micro MK10DN512VLL10 and MQX4.1.1.

I'd like to migrate from CW10.4 to KDS1.1.1.

I can compiling the software but I can't use the debugger PE Multilink and I can't so neither to debug neither to flash the micro.

When I start the debug, I'll get:

****************

P&E GDB Server, Version 5.13.02.00

Copyright 2014, P&E Microcomputer Systems Inc, All rights reserved

 

Loading library C:\Freescale\KDS_1.1.1\eclipse\plugins\com.pemicro.debug.gdbjtag.pne_1.1.6.201409261701\win32\gdi\unit_ngs_arm_internal.dll ... Done.

 

Command line arguments: -device=K10DN512 -startserver -singlesession -serverport=7224 -interface=USBMULTILINK -speed=5000 -port=USB1 -USE_CYCLONEPRO_RELAYS=0 -FORCE_MASS_ERASE=0

Device selected is k10dn512

User Specified Hardware Selection : Interface=USBMULTILINK and Port=USB1

Connecting to target.

P&E Interface detected - Flash Version 6.10

 

Can not enter background mode  .

 

 

 

Unable to initialize PEDebug.

 

PE-ERROR: Failed to Initialize Target

Server running on 127.0.0.1:7224

Connection from "127.0.0.1" via 127.0.0.1

PE-ERROR: Target is not connected

Disconnected from "127.0.0.1" via 127.0.0.1

Target Disconnected.

****************

 

The debugger with the same board is working under CW10.4 but it is not working under KDS.

 

Do you have any idea?

Attachments

Outcomes