AnsweredAssumed Answered

Configuring weston with yocto on i.MX6

Question asked by David Wretman on Feb 27, 2014
Latest reply on Jun 9, 2014 by Yixing Kong

Hi,

 

I'm trying to enable wayland-weston on my i.MX6 SABRE board. I'm building an image modelled from the core-image-weston.bb with the addition of gpu-viv-bin-mx6q. When trying to start weston I get the following output:

 

[02:53:58.403] weston 1.1.0                                                    
               http://wayland.freedesktop.org/                                 
               Bug reports to: https://bugs.freedesktop.org/enter_bug.cgi?produ0
               Build: 1.0.90-5-gc08bc36-dirty configure.ac: Bump version to 1.1)
[02:53:58.403] OS: Linux, 3.0.35-4.1.0+yocto+gbdde708, #1 SMP PREEMPT Wed Jan 2l
couldn't open //.config/weston.ini                                             
[02:53:58.405] Loading module '/usr/lib/weston/drm-backend.so'                 
couldn't open //.config/weston.ini                                             
[02:53:58.444] initializing drm backend                                        
couldn't open //.config/weston.ini                                             
couldn't open //.config/weston.ini                                             
[02:53:58.448] compositor: using new vt /dev/tty2                              
[02:53:58.453] no drm device found                                             
[02:53:58.453] failed to drop master: Invalid argument                         
[02:53:58.527] fatal: failed to create compositor

 

How do I need to configure weston to make it run?

 

Regards,

David

Outcomes