AnsweredAssumed Answered

Project settings wrong for debug mode

Question asked by Vicky Getz on Aug 9, 2007
Latest reply on Aug 10, 2007 by Vicky Getz
I am brand new to codewarrior.
 
I have several assembly code projects that need to be tweeked.  I've was given one project as a guideline, the rest I was just given the asm files.   I can't seem to find the settings that let the origninal project load into the BDM for the debug.
 
The project that works list this in the cmd box

Loading Target ...
Windows NT detected.
USB HCS08/HCS12 MULTILINK detected - Flash Version 5.55
Frequency change to ~8050304hz.
USB HCS08/HCS12 MULTILINK detected - Flash Version 5.55
Device is 9S08RG60.
Mode is In-Circuit Debug.

IO registers loaded for MC9S08RG60 from C:\Program Files\Freescale\CodeWarrior for HC08 V5.1\prog\REG\MCU1014.REG
Startup command file does not exist.
Preload command file does not exist.

Loading 59900 bytes.
Postload command file does not exist.
STARTED
RUNNING

in>

 

This is what comes up in the cmd box for the file that doesn't load

executing ASM_layout.hwl

!OPEN source 0 0 60 42
NO CONNECTION
!Source < attributes MARKS off
!OPEN assembly 60 0 40 30
!Assembly < attributes ADR on,CODE off,ABSADR on,SYMB off,TOPPC 0xF800
!OPEN procedure 60 60 40 17
!Procedure < attributes VALUES on,TYPES off
!OPEN register 60 30 40 30
!Register < attributes FORMAT AUTO,COMPLEMENT None
!OPEN memory 60 77 40 23
!Memory < attributes FORMAT hex,COMPLEMENT None,WORD 1,ASC on,ADR on,ADDRESS 0x80
!OPEN data 0 42 60 28
!Data < attributes SCOPE global,COMPLEMENT None,FORMAT Symb,MODE automatic,UPDATERATE 10,NAMEWIDTH 16
!OPEN command 0 70 60 30
!Command < attributes CACHESIZE 1000
!bckcolor 50331647
!font 'Courier New' 9 BLACK
!AUTOSIZE on
!ACTIVATE Assembly Memory Register Command Data Source Procedure 
done ASM_layout.hwl

Loading Target ...
Windows NT detected.
USB HCS08/HCS12 MULTILINK detected - Flash Version 5.55
Frequency change to ~8050304hz.
USB HCS08/HCS12 MULTILINK detected - Flash Version 5.55
WARNING - Device is secure. Flash is not accessible.
Device is 9S08RG60.
Mode is In-Circuit Debug.

IO registers loaded for MC9S08RG60 from C:\Program Files\Freescale\CodeWarrior for HC08 V5.1\prog\REG\MCU1014.REG
executing .\cmd\BDM_P&E_Multilink_CyclonePro_startup.cmd

!// At startup the commands written below will be executed
Target Ready
done .\cmd\BDM_P&E_Multilink_CyclonePro_startup.cmd

Startup command file correctly executed.
executing .\cmd\BDM_P&E_Multilink_CyclonePro_preload.cmd

!// Before load the commands written below will be executed
done .\cmd\BDM_P&E_Multilink_CyclonePro_preload.cmd

Preload command file correctly executed.

Loading 47777 bytes.
executing .\cmd\BDM_P&E_Multilink_CyclonePro_postload.cmd

!// After load the commands written below will be executed
MCU Device Selection has been changed.
done .\cmd\BDM_P&E_Multilink_CyclonePro_postload.cmd

Postload command file correctly executed.
STARTED

I've tried copying the project to another folder and then replacing the ASM files.  This gave me lots of errors, so then I tried creating a new project and removing the main.asm and putting in my asm files and this doesn't give me errors, it just doesn't load the object code into the BDM.

Can anyone shed any light?

Thanks

 

Outcomes