AnsweredAssumed Answered

Error flashing JB4.3 eMMC images using Mfgtools-Rel-13.01.00_ER_MX6Q_UPDATER on SabreSD

Question asked by PKZ on Dec 22, 2013

The following issues on SabreSD board with JB4.3_1.0.0 images.

1) Initially there was build error, and I follow the community page (https://community.freescale.com/thread/307477) to resolve and generated the uImage & uboot.bin for Mfg tool.

 

 

2) with the generated uboot & uImage, I am getting following  error. The detail logs is attached.

 

 

UTP: received command '$ dd if=/dev/zero of=/dev/mmcblk0 bs=512 seek=1536 count=16'

UTP: executing "dd if=/dev/zero of=/dev/mmcblk0 bs=512 seek=1536 count=16"

16+0 records in

16+0 records out

8192 bytes (8.0KB) copied, 0.013123 seconds, 609.6KB/s

UTP: sending Success to kernel for command $ dd if=/dev/zero of=/dev/mmcblk0 bs=512 seek=1536 count=16.

utp_poll: pass returned.

UTP: received command '$ echo 1 >mmc0: DO NOT switch the partitions that used to be

accessed in OS layer HERE. please following the

guidance of Documentation/mmc/mmc-dev-parts.txt.

/sys/devices/platform/sdhci-esdhc-imx.3/mmc_host/mmc0/mmc0:0001/boot_config'

UTP: executing "echo 1 > /sys/devices/platform/sdhci-esdhc-imx.3/mmc_host/mmc0/mmc0:0001/boot_config"

sh: write error: Invalid argument

UTP: sending Non-success to kernel for command $ echo 1 > /sys/devices/platform/sdhci-esdhc-imx.3/mmc_host/mmc0/mmc0:0001/boot_config.

utp_poll: exit with status 256

Original Attachment has been moved to: ucl2.xml.zip

Outcomes