iMX28 - Windows CE 6.0 Display Driver changes for 10" (800x480)

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

iMX28 - Windows CE 6.0 Display Driver changes for 10" (800x480)

Jump to solution
305 Views
pravinyadav
Contributor III

Hi,

We done with Windows CE 6.0 porting with iMX28 7" display (resolution 800x480) Now we are doing for 10" display with same resolution 800x480. The boot splash screen logo is properly displayed but after completion of device boot process (after loading all peripheral drivers), display not showing properly (Windows CE OS desktop is not displaying properly). What could be the possible cause? 10" hardware is same as 7" except size of display (even though display resolution is same i.e. 800x480). We are using display driver '43WVF1G'. First we doubt something wrong with PWM frequency but problem still observed even though backlight driver is disabled.

Labels (1)
0 Kudos
1 Solution
192 Views
MartinHo
Contributor IV

Hi Pravin,

Probably Your new Display do not like the Settings in 43wvf1g.cpp (Defines starting from Line 25), I would confront the settings in SRC\BOOTLOADER\COMMON\display.c (This are the settings used by EBOOT, responsible for the splash screen Logo) and 43wvf1g.cpp.

Martin

View solution in original post

2 Replies
193 Views
MartinHo
Contributor IV

Hi Pravin,

Probably Your new Display do not like the Settings in 43wvf1g.cpp (Defines starting from Line 25), I would confront the settings in SRC\BOOTLOADER\COMMON\display.c (This are the settings used by EBOOT, responsible for the splash screen Logo) and 43wvf1g.cpp.

Martin

192 Views
pravinyadav
Contributor III

Thanks Martin.

My bad... I missed settings in display.c. After some correction in 43wvf1g.cpp it works.

Thanks

0 Kudos